Κολλημένη με τις δίκες!

13.11.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κολλημένη με τις δίκες είναι η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Δεν εξηγείται διαφορετικά η εμμονή της διάσημης ηθοποιού, τους περισσότερους μήνες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κολλημένη με τις δίκες είναι η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Δεν εξηγείται διαφορετικά η εμμονή της διάσημης ηθοποιού , τους περισσότερους μήνες του χρόνου να τους περνάει σε μία αίθουσα δικαστηρίου. Για να καταλάβεις, δεν πέρασαν πολλές μέρες από τότε που τελείωσε οριστικά η δικαστική διαμάχη του ζεύγους με το περιοδικό Hello (τελικά πήραν το τρίτο το κοντύτερο αφού από τα εκατομμύρια δολάρια που διεκδικούσαν αρκέστηκαν στο ευτελές ποσό των 20 χιλιάδων δολαρίων. Όσο, δηλαδή, κοστίζει μία τουαλέτα της κυρίας) και τώρα η Κάθριν ξεκινάει νέο γύρο δικαστικών διαμαχών.

Αυτή τη φορά ως έμπειρη που είναι, ανοίγει πολλά μέτωπα και απειλεί πως θα στείλει στα δικαστήρια τα περιοδικά και τις εφημερίδες που έγραψαν ότι ακολούθησε τη δίαιτα Atkins για να χάσει τα περιττά κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης. Ο λόγος που έχει πάρει τόσο πατριωτικά το θέμα είναι πρώτον πως δεν επιθυμεί να μπλέκεται το όνομά της σε τέτοιου είδους "σκοτεινές" υποθέσεις καθώς έτσι αποτελεί κακό πρότυπο για τα παιδιά και δεύτερον η γυναίκα έχασε τα πολλά περιττά κιλά χάρη στις δικές της δυνάμεις αφού απλά έκοψε τη μάσα.

Εδώ, που τα λέμε έχει τα δίκια όλου του κόσμου να τα πάρει στο κρανίο. Γιατί δε μπορείς εσύ να κόβεις τη σοκολάτα (η ψυχούλα σου το ξέρει πως τα κατάφερες), να το ρίχνεις στο μαρούλι και να χύνεις κιλά ιδρώτα στο γυμναστήριο και να έρχεται ο Τύπος να γράφει πως αδυνάτισες, διότι έκοψες τους υδατάνθρακες. Μιλάμε για αίσχος, που χρίζει αγωγής εκατομμυρίων δολαρίων. Για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας.