Νύχτες "Fever" με Ρουβά - Τσαλίκη!

29.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, στην τρίτη ήρθε και τον τσάκωσε τον Sakis Ρουβά, ο Γιώργος Τσαλίκης. Οι δύο αοιδοί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, στην τρίτη ήρθε και τον τσάκωσε τον Sakis Ρουβά, ο Γιώργος Τσαλίκης. Οι δύο αοιδοί, μετά από ένα μπαράζ αναβολών της συνεργασίας τους, τελικά κατάφεραν να τα βρουν και προς μεγάλη χαρά των φαν τους να συνεργαστούν. Έτσι, το Fever βρίσκεται στην ευτυχή θέση να φιλοξενήσει το καλλιτεχνικό μεγαλείο των δύο stars.

Η είδηση πως Τσαλίκης - Ρουβάς θα εμφανιστούν μαζί τον χειμώνα, έσκασε μόλις την περασμένη εβδομάδα και μπορώ να πω πως προκάλεσε μέγα σούσουρο. Μάλιστα, κάποιοι - όπως ο Βασίλης Καρράς καλή ώρα - ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ. Κι αυτό, διότι ο Sakis είχε συμφωνήσει τον χειμώνα να εμφανίζεται μαζί του σε κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, στη νύχτα ισχύει το "μηδένα προ του τέλους μακάριζε" και η συνεργασία των νέων που αρχικά είχε ναυαγήσει, τελικά ευοδώθηκε. Μάλλον, έριξαν ξανά στο τραπέζι τις προτάσεις και με μία αμοιβαία υποχώρηση σε ορισμένα ζητήματα, ήρθαν κι έδωσαν τα χέρια. Έτσι, μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα ο Ρουβάς και οι "Ρουβίτσες" της πόλης δεν έχετε παρά να σπεύσετε. Το βλέπω το όνειρο, οι ουρές θα φτάνουν μέχρι του FIX.

Φέτος στο Fever υπάρχει σπέσιαλ προσφορά: στον ένα Ρουβά και τον έναν Τσαλίκη, δώρο πέντε ΟΝΕ!