Ο Τζιάνι Βερσάτσε ζει!!!

07.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέχρι χθες το απόγευμα ήξερα πως ο Τζιάνι Βερσάτσε δολοφονήθηκε το καλοκαίρι του 97, από έναν 27χρονο ζιγκολό. Το είχα μάλιστα σίγουρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέχρι χθες το απόγευμα ήξερα πως ο Τζιάνι Βερσάτσε δολοφονήθηκε το καλοκαίρι του 97, από έναν 27χρονο ζιγκολό. Το είχα μάλιστα σίγουρο, πως ο διάσημος σχεδιαστής ήταν νεκρός και πιστεύω πως την ίδια βεβαιότητα είχε και ο ίδιος ο Τζιάνι από τον άλλο κόσμο, όπου ήξερα πως βρίσκεται. Ώσπου βρέθηκαν κάποιοι χθες το απόγευμα να αποκαλύψουν το μεγάλο "μυστικό", αφήνοντας άφωνη την παγκόσμια κοινή γνώμη. Ο Τζιάνι Βερσάτσε ΖΕΙ!

Σύμφωνα με ρεπόρτερ του STAR (γιατί αυτοί στο Star κάνουν ρεπορτάζ), ο σχεδιαστής, όχι μόνο ζει και βασιλεύει, αλλά σχεδιάζει και τουαλέτες - μήλα της έριδος για διάσημες γυναίκες. Την είδηση μπορεί να επιβεβαιώσει η Πέγκυ Ζήνα, η οποία όπως ακούσαμε στις ειδήσεις του σταθμού, είχε την τιμή να αγοράσει τουαλέτα δια χειρός...Τζιάνι Βερσάτσε! Πρόκειται για ένα φόρεμα το οποίο βάζει στις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη.

Ας δούμε, όμως, τι έλεγε το ρεπορτάζ της δαιμόνιας ρεπόρτερ, στην οποία οι των ειδήσεων πρέπει να κάνουν τεμενάδες για τη συγκλονιστική αποκάλυψη. Η Ζήνα, φοράει ένα κοντό και καυτό πορτοκαλί φόρεμα, ίδιο με εκείνο της Μπιγιόνς. Μάλιστα - έλεγε το ρεπορτάζ - έχει προκληθεί σάλος, καθότι γίνεται λόγος για έναν ακόμη πόλεμο κόπιας διασήμων προσώπων. Και πριν προλάβουμε να σκεφτούμε άσχημα για το Πεγκάκι, η έγκυρη ρεπόρτερ βάζει τα πράγματα στη θέση τους. "Το φόρεμα φτιάχτηκε από τον Βερσάτσε ειδικά για την Ζήνα. Μάλιστα, ο σχεδιαστής παραδέχτηκε πως πηγαίνει περισσότερο στην Πέγκυ"! Τώρα δε μένει, παρά να μας πληροφορήσει η ίδια ρεπόρτερ πάντα (τα λέει χαριτωμένα η άτιμη) πως ο Έλβις... υποκλίνεται στο ταλέντο της Πέγκυς Ζήνα!