Αρνολντ, ο "Murdarnator"!

06.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύσκολα τα πράγματα για τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ και αναμένεται να γίνουν δυσκολότερα όσο θα πλησιάζουμε για τη μεγάλη μέρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολα τα πράγματα για τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ και αναμένεται να γίνουν δυσκολότερα όσο θα πλησιάζουμε για τη μεγάλη μέρα των εκλογών. Οι δημοσκοπήσεις τον έχουν ως το "ακλόνητο φαβορί" για να χριστεί Κυβερνήτης της Καλιφόρνια και ο ίδιος ήδη κάνει πρόβες για το λόγο που θα βγάλει τη μεγάλη βραδιά. Ωστόσο, οι αντίπαλοι του, οι οποίοι δεν μπορούν να χωνέψουν το γεγονός ότι θα δουν τον ηθοποιό στο αξίωμα του Κυβερνήτη, επιστρατεύουν τα μεγάλα μέσα.

Και ποίο μεγαλύτερο μέσο, από μία τηλεπαρουσιάστρια, η οποία διαθέτει μία σοβαρότητα και σου βγάζει μία ειλικρίνεια. Έτσι, μία γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, ονόματι Αν Ρίτσαρντσον αποκάλυψε πως ο "Εξολοθρευτής" της την είχε πέσει, όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της. Κοιτούσε λέει επίμονα το στήθος της, από την αρχή ίσαμε το τέλος. Γι αυτό δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις καθότι...μάτια έχει τα ορίζει κι όπου θέλει τα γυρίζει! Ωστόσο, τον κατηγορείς για τα χέρια - πλοκάμια που διαθέτει και που ως φαίνεται δεν ελέγχει.

Σύμφωνα με την τηλεπαρουσιάστρια, κάποια στιγμή κι ενώ εκείνη έκανε να σηκωθεί, ο Αρνολντ την έπιασε από την γάμπα και της είπε: "Κάθισε στα γόνατα μου". Αυτή δεν υπάκουσε, διότι δεν είναι το καλύτερο της να κάθεται στα γόνατα κάποιου κρεμανταλά και να της λέει παραμυθάκια. Το περιστατικό δεν είναι πρόσφατο. Πάει καιρός από τότε που συνέβη. Θα μου πεις, "πέρσι πέθανε, φέτος βρώμισε"; Κάπως έτσι. Σημασία έχει ότι ο "Αρνι" είναι κομμάτι μουρντάρης. Αν και δεν ξέρω κατά πόσο αποτελεί έγκλημα για έναν πολιτικό στις ΗΠΑ.