Παντρεύτηκαν κρυφά Λοπέζ - Αφλεκ;

24.09.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε εφιάλτη των ταλαίπωρων δημοσιογράφων που ασχολούνται μαζί τους έχουν εξελιχθεί η Τζένιφερ Λοπέζ και ο Μπεν Αφλεκ. Αν πιστέψουμε, δε, τα τελευταία νέα που κυκλοφόρησαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε εφιάλτη των ταλαίπωρων δημοσιογράφων που ασχολούνται μαζί τους έχουν εξελιχθεί η Τζένιφερ Λοπέζ και ο Μπεν Αφλεκ. Αν πιστέψουμε, δε, τα τελευταία νέα που κυκλοφόρησαν και που τους θέλουν να έχουν παντρευτεί κρυφά, τότε θα καταλάβουμε γιατί δημιουργήθηκε το κίνημα " Η πένα που εξοντώνει τους κουλούς celebrities". Δεν μπορεί να γράφεις εσύ για τον χωρισμό του ζεύγους και από το πουθενά να σκάει είδηση πως αυτοί παντρεύτηκαν κρυφά.

Γιατί έχε υπόψη σου πως ακούγεται ότι το "πρώην" ζεύγος παντρεύτηκε την Τρίτη στο δημαρχείο της Τζόρτζια και κανείς δεν πήρε χαμπάρι. Δεν πέρασαν δέκα μέρες από τότε που ανακοίνωσαν την αναβολή του γάμου και η Τζένιφερ με τον Μπεν, πήγαν στο δημαρχείο της πόλης (στην Τζόρτζια έχουν αγοράσει μία έπαυλη αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων) για να βγάλουν άδεια γάμου (δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει αλλά για να βγάλεις μία άδεια χρειάζεσαι 50 δολάρια και είκοσι λεπτά να περιμένεις μέχρι να βγει) και μια που είχαν χρόνο, είπαν να ενωθούν εις σάρκα μία.

Όλα αυτά ακούγονται κομμάτι τρελά. Από τη μία είχαμε χωρισμούς, κλάματα της παραλίγο νύφης και περίεργες εμφανίσεις του Μπεν με καστανή ύπαρξη. Και τώρα μιλάμε για κρυφούς γάμους, για μπλόφες του ζεύγους και γενικά μιλάμε για σκηνικά που ούτε οι δημιουργοί της "Τόλμης και Γοητείας" δεν έχουν φανταστεί!