Πιστή στον Μάικλ η Κάθριν!

05.09.2003
Μπορεί η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς να αλλάζει τους συζύγους σαν τα πουκάμισα στη νέα της ταινία ''Intolerable cruelty'' στην οποία συμπρωταγωνιστεί ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ωστόσο δηλώνει ότι ποτέ στη ζωή της δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. ''Δεν μου αρέσει καθόλου να κάνω συλλογή διαζυγίων'', δήλωσε η διάσημη ηθοποιός στη Βενετία όπου παρουσιάστηκε η κωμωδία αυτή των αδελφών Κόεν.
Μπορεί η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς να αλλάζει τους συζύγους σαν τα πουκάμισα στη νέα της ταινία ''Intolerable cruelty'' στην οποία συμπρωταγωνιστεί ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ωστόσο δηλώνει ότι ποτέ στη ζωή της δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.

''Δεν μου αρέσει καθόλου να κάνω συλλογή διαζυγίων'', δήλωσε η διάσημη ηθοποιός στη Βενετία όπου παρουσιάστηκε η κωμωδία αυτή των αδελφών Κόεν. Στην ταινία αυτή η Ζέτα-Τζόουνς υποδύεται την Μέριλιν που αναζητεί πλούσιους συζύγους ενώ ο Τζορτζ Κλούνεϊ υποδύεται τον δικηγόρο που ειδικεύεται στα διαζύγια.

''Δεν θα πάρω διαζύγιο, ποτέ, ποτέ'', δήλωσε η Κάθρην Ζέτα-Τζόουνς, η οποία είναι παντρεμένη με τον Μάικλ Ντάγκλας με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο παιδιά.