Ο Sakis κι η Βανδή, μας άναβαν τα φώτα καλύτερα;

27.11.2013
Μεγάλος ντόρος έγινε κι απίστευτη κουβέντα για τα χρήματα που έλαβε η Ελένη Μενεγάκη ως αμοιβή, για να ανάψει τα φώτα, τα Χριστουγεννιάτικα, σε γνωστό εμπορικό κέντρο!

Μην ήταν 20.000, μην ήταν 25.000 τα ευρώπουλα που έλαβε η Ελένη; Μέχρι κι ερώτηση της έγινε της παρουσιάστριας αλλά απόκριση δεν λάβαμε! Αυτό που δεν κατάλαβα η Κατίνα, είναι γιατί έπρεπε να μας απαντήσει το Λενιώ!

Και σε ρωτώ, το πάλαι ποτέ που τα λαμπιόνια σε Αθήνα και ειδικά στη Σαλόνια άναβε ο Sakis, η Βανδή, ο Ρέμος, ο Χατζηγιάννης και οι λοιποί, σου ερχόταν πιο φτηνά;

Γιατί εμένανε τότες, πολύ με πίκρανε που ο φτερωτός γιατρός- τότε δήμαρχος Θεσσαλονίκης πλήρωνε από λεφτά του δήμου την εταιρία παραγωγής του Σάκη Ρουβά για να στήσει τη γιορτινή φιέστα.

Κι αν δεν τα θυμάσαι εσύ τα σχολιανά του 2005, να σου θυμίσω πως τότες, τα δημοσιεύματα μιλούσαν για αμοιβή 83.000 ευρώ στη μονοπρόσωπη ΕΠΕ Σάκης Ρουβάς, παρότι ο τραγουδιστής δήλωνε πως θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς.

Που το πάω; Αν ένα εμπορικό κέντρο διαθέτει μπάτζετ 25.000 ευρώ για να πληρώσει την Ωραία Ελένη, μεγιά του και με χαρά του. Αν εκείνη τα πήρε, ποιός θα την κρίνει;

Πριν από 10 χρόνια η Μενεγάκη είναι πιθανό να έπαιρνε και περισσότερα, κι όχι μόνο η Ελένη αλλά το 2001, το ποσό αυτό σπαταλούσε η Δέσποινα Βανδή, με τους μετανάστες γονείς, για το κόκκινο Christian Lacroix φόρεμα, θυμάσαι το αντίγραφο εκείνου της Βίσση!

Και το καλύτερο όλων είναι πως οι φιέστες με τα λαμπιόνια συνέχισαν να λαμβάνουν χώρα μέχρι και το 2009, που το Ελάντα ήταν φουλ στην οικονομική κρίση.]

ΥΓ: ο ενορχηστρωτής με τα γιορτινά λαμπιόνια, φτερωτός γιατρός, δήμαρχος, κύριος Παπαγεωργόπουλος, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φυλακή!

Η Κατίνα