Τινέιτζερ Λιάγκας σε Ελένη: «Άσε ελεύθερο τον Ματέο»

19.11.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Στη θεατρική πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο και μπορεί ο αγαπημένος της παρουσιάστριας να είχε ένα τεράστιο χαμόγελο, όμως του Γιώργου του Λιάγκα η ψυχή τον λυπήθηκε.

Κι έφτασε μάλιστα στο σημείο να κάνει έκκληση στην πρώην συμμαθήτρια του να αφήσει.... ελεύθερο τον Ματέο, όπως καλή ώρα έκανε σε εκείνον η Φαίη η Σκορδά.

Βέβαια, ο Λιάγκας, που είναι trendy boy αναφερόταν στο στιλιστικό κομμάτι και το ξέσπασμα είχε να κάνει με το ντύσιμο του Παντζόπουλου, που στα μάτια του τινέιτζερ Λιάγκα έμοιαζε.... παππουδέ. Τον είδε ο Λιάγκας με κοστουμάκι (κανα δυο νουμεράκια παραπάνω στάνταρ ήταν) και μιας που στη στιλιστική συνείδηση του ο άνδρας φοράει είτε πόλο με σηκωμένο γιακά και το γνωστό αλογάκι είτε καρό πουκάμισο με τζιν ή βερμούδα και ροζ εσπραντίγιες, έπαθε σοκ.

Στο τσακ γλίτωσε τη στιλιστική υστερία. Και την ηλικιακή, διότι ο Ματέο έχει τα χρόνια του Λιάγκα και ο παρουσιαστής, που τα τελευταία χρόνια την έχει δει trendy boy, θαρρεί ότι η ηλικία του βγάζει μόνο... τζόβενα.

Βέβαια, από τα «βέλη» του Λιάγκα δεν γλίτωσε και η Ελένη η Μενεγάκη, που ήταν σικ ντυμένη. Αλλά κατά τον Λιάγκα ήταν... μανταμέ. Ε τώρα ο άνθρωπος έχει συνηθίσει από τις ροκ επιλογές της συζύγου (και τις ροζ ανταύγειες, να μην ξεχνιόμαστε) και ήρθε το Λενιώ με το ιβουάρ παλτό και του κακοφάνηκε!

«Τους θεωρώ λίγο πιο sport. Δεν μου αρέσει ο Ματέο με κοστούμι! Είναι και οι δυο “παππουδέ” ντυμένοι. Ο Μάκης είναι ο εναλλακτικός της Άνδρου. Η Μενεγάκη τον έβαλε σε κοστούμι. Εμένα δεν μου αρέσει έτσι. Τον θέλω χύμα. Και η Μενεγάκη… πολύ comme il faut αυτό που φοράει. Είναι απλή κοπέλα. Έπρεπε να βάλει κάτι πιο απλό» σχολίαζε.

Για να ανεβάσει στη συνέχεια τα ντεσιμπέλ της αγανάκτησης: «Τον γερνάει αυτή η εμφάνιση. Φαίνεται 50αρης εδώ!» είπε.

Και δίκιο έχει βρε Ματέε μας. Δες τον Λιάγκα με την χακί βερμουδίτσα, το πουκαμισάκι και το μοβ μοκασίνι. Έχεις υπόψη σου πόσα χρόνια του πετάει από πάνω το ντυσιματάκι αυτό;

Στο τέλος, ο Λιάγκας απηύθυνε έκκληση στη συμμαθήτρια του να ελευθερώσει τον Παντζόπουλο.

«Ελένη σου κάνω έκκληση. Μην αλλάζεις τον Ματέο. Άστον όπως τον γνώρισες! Free Ματέο! Νιώθει άβολα και αμήχανα».

Αν δεν κάνω λάθος (γιατί πού να θυμάμαι και όλα τα ζευγάρια) ο Λιάγκας στην μετά Φαίη εποχή δεν υιοθέτησε το trendy το ντυσιματάκι; Ειδικά, όταν στη ζωή του μπήκε η πρωινή ζώνη;