Πρωινή ταύτιση: Η Μελέτη και η φωτογραφία του αμόρε

13.11.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έχω ανατριχιάσει. Το σκέφτομαι και να μού σηκώνεται το πετσί ίσα με τρεις σπιθαμές.

Τέτοια ανατριχίλα, λέμε, μου προκαλεί η απόλυτη ταύτιση των δύο πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών. Τα πάντα ίδια είναι ανάμεσα στις δύο εκπομπές.

Από πού να το πιάσω και από πού να το αφήσω. Την περασμένη Πέμπτη, που ήταν η στάση εργασίας – ω τι διαβολική σύμπτωση – και οι δύο εκπομπές έπαιξαν σε επανάληψη εκπομπή της ίδια μέρας (31/10). Αλλά η ανατριχίλα η καλή μού ήρθε το πρωί της Τετάρτης, όταν τα Πρωινά (μου, του , σου, τους) έπαιξαν δηλώσεις Ελεονώρας Μελέτη.

Η παρουσιάστρια είχε πάει στο θέατρο κι εκεί οι κάμερες των δύο εκπομπών τής πήραν ξεχωριστά συνέντευξη. Αλλά οι ερωτήσεις ήταν ίδιες. Ή τουλάχιστον αυτό που εμείς παρακολουθήσαμε ήταν ίδιο. Ο σύντροφος της και η περίφημη φωτογραφία του που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Μα τέτοια ταύτιση στην... έμπνευση;

Βέβαια, η Μελέτη αντί να μαζέψει και τους δύο ρεπόρτερ και να δώσει μία... διακαναλική συνέντευξη, είχε την όρεξη να απαντήσει ξεχωριστά. Με το ίδιο πάθος μάλιστα. Γιατί βλέπεις, η παρουσιάστρια μπορεί να μη θέλει να τον δείχνει, αλλά να μιλάει για εκείνον, δεν έχει πρόβλημα.

Έτσι, στο Πρωινό μάθαμε ότι η εν λόγω φωτογραφία που κυκλοφόρησε και μπορεί να δείχνει το αμόρε της, είναι φάουλ και μάλλον την έβγαλε ένας θαμώνας – τσάτσος, αφού όπως είπε η Ελεονώρα, ο κόσμος έχει γίνει ο καλύτερος... παπαράτσι.

Και ο celebrity Ελεονώρα μας έχει γίνει και ο πρώτος παπαράτσι κι έτσι που το πάνε διάσημοι και μη, οι ορίτζιναλ παπαράτσι στο τέλος θα μείνουν χωρίς δουλειά.

Στο Πρωινό mou μάθαμε ότι η Μελέτη έχει στείλει εξώδικα στα περιοδικά προκειμένου να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες του φιλικού της κύκλου. Και αν «δεν παίξει αλητεία», όπως είπε, δεν θα δούμε ποτέ το πρόσωπο του αγοριού της.

Και μετά την ανατριχίλα για την ταύτιση που έχουν τα πρωινά στα θέματα τους, με έπιασε και η απογοήτευση που δεν θα δω το προσωπάκι του αγοριού της Μελέτη.