Χρυσικοπούλου: Η πανελίστρια της Ελένης είναι "τέρας';

12.11.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Την προηγούμενη εβδομάδα μάς απασχόλησε τα μάλα (ειδικά τις τηλεοπτικές εκπομπές) η πανελίστρια της Ελένης Μενεγάκη που ως καλεσμένη στο «ΌΛΑ τρέλα» είπε στα μούτρα της Δούκισσας Νομικού ότι δεν της αρέσει ως παρουσιάστρια του DWTS.

Χαμός λέμε. Σείστηκε το τηλεοπτικό σύμπαν. Και ήρθαν και οι άνθρωποι της τιβί και μοιράστηκαν σε στρατόπεδα. Αυτοί που τάχθηκαν με το μέρος της όμορφης και απροστάτευτης Δούκισσας και οι άλλοι που τάχθηκαν με το μέρος της «μάγισσας» Ελιάνας.

Αν και μεταξύ μας, στου Θέμου η Δούκισσα μόνο... απροστάτευτη δεν ήταν. Άλλο αν εκείνος και ο Βαγγέλης Περρής έστειλαν την «Χιονάτη» τους κατευθείαν στο στόμα της Ελιάνας. Και σε αυτό, είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς, βγάζεις το καπέλο στην Χρυσικοπούλου, που αν κι έπαιξε μπάλα σε ξένο γήπεδο, σκόραρε.

Εξάλλου, για το λόγο αυτό δεν την κάλεσαν στο «ΌΛΑ»; Ήξεραν πολύ καλά ποια είναι και κυρίως ποια είναι η (αρνητική) γνώμη της για τα τηλεοπτικά πρόσωπα που «πουλάνε» φέτος. Οπότε την κάλεσαν για να κάνει ντόρο. Κι έβγαλε τους οικοδεσπότες... ασπροπρόσωπους, αφού η συνεργάτιδα της Μενεγάκη δεν έκανε κωλοτούμπα.

Και για ποιο λόγο να την κάνει; Αφού και η ίδια ήξερε πώς αν την δει... Κομανέτσι, η παρουσία της στο «ΌΛΑ» θα περνούσε και δεν θα ακουμπούσε. Και η πανελίστρια τούτη έχουμε καταλάβει ότι δεν είναι της... αφάνειας.

Πέρυσι, άλλωστε την ένιωσε καλά στο πετσί της. Από τη μία η πληθωρική Κατερίνα Ζαρίφη, από την άλλη η Αντωνία Καλλιμούκου, που για ένα διάστημα στην προηγουμένη σεζόν είχε στρέψει τη δημοσιότητα πάνω της χωρίς να το επιδιώξει, από δίπλα ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Ελιάνα πέρασε από το πάνελ της Ελένης και δεν ακούμπησε.

Είτε έλειπε, είτε ήταν εκεί, κανείς δεν το έπαιρνε χαμπάρι. Για να καταλάβεις, πέρυσι ήταν έγκυος η κοπέλα που παρουσιάζει τη μόδα, αλλά πολλοί πίστευαν ότι ήταν η Χρυσικοπούλου. Για τόσο απαρατήρητη λέμε ότι πέρασε. Κι επειδή την... αφάνεια κανείς δεν την αγαπά, η πανελίστρια, αφού τελευταία στιγμή ανανέωσε με την εκπομπή, επέστρεψε αποφασισμένη να πάρει την... εκδίκηση της.

Και από κομπάρσα να γίνει πρωταγωνίστρια. Αφού με το «καλημέρα» μάς έπαιξε βίντεο από το γάμο της, έτσι για να την μάθουμε καλύτερα. Μετά μπήκε δυναμικά στο παιγνίδι, «κράζοντας» τηλεοπτικά πρόσωπα που «πουλάνε».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν η μεγάλη ευκαιρία και λέγοντας ότι δεν αντέχει να βλέπει έναν «μεσήλικα» στην πρωινή ζώνη, έστρεψε τους προβολείς πάνω της. Άνδρες στην ηλικία του Κωστόπουλου υπάρχουν σε όλες τις ζώνες της τιβί, αλλά αν κράξεις πχ τον Καμπουράκη δεν είναι «πουληστερό» όσο ο Κωστόπουλος.

Η Χρυσικοπούλου συνεχίζει το «κράξιμο» από τη θέση της πανελίστριας και ουκ ολίγες φορές ασχολούμαστε με τα όσα είπε. Η πρόσκληση να πάει στον Αναστασιάδη ήταν το λαχείο» που της κλήρωσε και μαγκιά της η Χρυσικοπούλου πήγε για την... είσπραξη.

Έμεινε σταθερή στην άποψη της για την Δούκισσα, τα έχωσε ξανά στον Κωστόπουλο για την ηλικία του, έκανε ντόρο κι επί μία εβδομάδα ασχολούμαστε μαζί της. Στην... ποδιά της Ελιάνας, σου λέει, «σφάχτηκαν» ένα τσούρμο τηλεοπτικά πρόσωπα.

Και όχι δε συμφωνώ ότι η Χρυσικοπούλου είναι η νέα Σάσα Σταμάτη. Ναι μεν γίνεται αγενής, όπως με το «μεσήλικας» για τον Κωστόπουλο, αλλά ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις, έχει το λέγειν, που από την Σταμάτη απουσιάζει.

Και όσο για την Δούκισσα, δε συμφωνώ ότι πληγώθηκε που μία πανελίστρια προτιμά την Ζέτα από εκείνη. Εξάλλου, οι περισσότεροι προτιμούν την Μακρυπούλια, πώς να το κάνουμε. Τσάμπα διαφήμιση της έκανε η Χρυσικοπούλου, με την πολύτιμη βοήθεια των Θέμο και Περρή, που ως παλαιές καραβάνες ξέρουν πώς να διαφημίσουν το «κορίτσι» τους. Και συνεχίζουν να το διαφημίζουν, αφού επανήλθαν στο θέμα και το βράδυ της Δευτέρας.

Γιατί από όλο το στόρι, η Δούκισσα βγήκε ως η «γλυκιά και κυνηγημένη πριγκίπισσα» και η Χρυσικοπούλου η... κακιά μάγισσα. Γι αυτό σου λέω... μη μασάς στους δράκους της τιβί.