Η έκρηξη της Μελέτη για το ρετούς

09.08.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, σου γράφω πάλι από ανάγκη και από καημό! Η Ελεονώρα Μελέτη ξέρεις ότι με έχει απασχολήσει αρκετά αφού η πολυσυζητημένη αρετουσάριστη

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

σου γράφω πάλι από ανάγκη και από καημό! Η Ελεονώρα Μελέτη ξέρεις ότι με έχει απασχολήσει αρκετά αφού η πολυσυζητημένη αρετουσάριστη φωτογράφηση της στο περιοδικό Nitro με έχει κάνει να χάσω τον ύπνο μου. Τα σχόλια για την φωτογράφηση αυτή που λες Σωτήρη μου, έκαναν την Ελεονώρα να βγει από τα ρούχα της, φυσικά… αρετουσάριστη και θα σου εξηγήσω αμέσως τι εννοώ.

Ξέρεις πώς είναι ο κόσμος Σωτήρη μου και οι κακές οι γλώσσες που αν αρχίσουν να λένε δεν έχουν σταματημό. Έτσι λοιπόν οι φαρμακόγλωσσες βγήκαν να πουν ότι οι φωτογραφίες της Ελεονώρας στο Nitro, είχαν υποστεί επεξεργασία και ήταν ρετουσαρισμένες, πράγμα που όπως καταλαβαίνεις δε μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το κορίτσι που απάντησε μέσα από το twitter της: "Στο Nitro δεν ρετουσάραμε κιλά. Τα χρώματα και το φως, τι να σας πω. Ο σκούλος είναι άψογος. Άντε πια. Επειδή κάτι τύποι το κουράζουν", έγραψε η παρουσιάστρια εν εξάλλω.

Και πώς είναι δυνατόν να μην τα πάρει το κορίτσι που είπε να κυκλοφορήσει φωτογραφίες χωρίς photoshop και έπεσαν να την φάνε: "συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει ο εαυτός μου ακριβώς όπως είναι. Δεν θέλω να με δω με δίμετρα πόδια και αψεγάδιαστο ποπό, γιατί απλά δεν έχω!" , είπε σχετικά με το πώς και το αποφάσισε να κάνει αυτή τη φωτογράφηση και μπήκα σε σκέψεις για τις θαυματουργές του ιδιότητες!

Το παραλήρημα της παρουσιάστριας στο Twitter σχετικά με τα όσα λένε οι φαρμακόγλωσσες συνέχισε: "Αν πάλι ανεβάσω φώτο τον ποπό μου από κινητό θα λένε: αυτοδείχνεται το ψώνιο! Κατάλαβες; δεν βγάζεις άκρη. Ο,τι έχουν αποφασίσει θα πιστέψουν", έγραψε και με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Τα συμπεράσματα που βγάζω είναι τα εξής: για να χωράει ολόκληρος ο ποπός της Σωτήρη μου στην οθόνη του κινητού σημαίνει χωρίς δεύτερη κουβέντα ότι το κορίτσι ουδεμία ανάγκη έχει από photoshop και είναι πλέον καιρός να σταματήσει το πανηγύρι αυτό με τις φαρμακόγλωσσες. Βέβαια δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι η οθόνη του κινητού της αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Και συνέχισε: "θεά μπορεί να μην είμαι, αλλά μου τη δίνουν οι δύσπιστοι. Σωματάρα δεν είμαι, αλλά ούτε δουλεύω τον κόσμο και τον εαυτό μου", για να βάλει μια τελεία πλέον. Καλά τα λέει το κορίτσι, πολύ καλά και να σου πω και κάτι χρυσή μου, δεν υπάρχει καλύτερο κοπλιμάν από το να περάσουν τις αρετουσάριστες φωτογραφίες σου για ρετουσαρσιμένες!

Ελένη Αναστασάκη