Διαζύγιο για Βίσση - Καρβέλα!

09.07.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Χωρισμένοι και στα χαρτιά θα είναι από δω και πέρα η Αννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, οι οποίοι προ ολίγων ημερών
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Χωρισμένοι και στα χαρτιά θα είναι από δω και πέρα η Αννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, οι οποίοι προ ολίγων ημερών κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου. Κανονικά, η είδηση δεν θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον, αν δεν τη συνόδευαν ένα σωρό φήμες. Κάποιες, λοιπόν, θέλουν τον Καρβέλα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Ζέτα Δούκα. Αυτό, λογικό είναι να ξενίζει κομμάτι, διότι πέραν του χαρακτήρα του συνθέτη (δεν είναι αυτό που λέμε...γεννημένος γαμπρός) η σχέση του με τη νεαρή ηθοποιό είναι αρκετά πρόσφατη για να επισημοποιηθεί με παπά και με κουμπάρο. Εδώ, δεν τα κατάφερε στα έξι χρόνια η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, θα τα καταφέρει η Δούκα; Who Knows; Πάντως, οι συγκεκριμένες φήμες επιμένουν, πως ο Καρβέλας επιθυμεί να ντυθεί γαμπρός και πως εκείνος ήταν που ζήτησε το διαζύγιο κι επέμενε να το πάρει (ακόμη και για τσακωμό με την Βίσση λένε). Καρβέλας- Δούκα, πάντως διανύουν περίοδο ευτυχούς συμβίωσης (κοινώς είναι μες στα μέλια), οπότε κανείς δεν μπορεί να προβλέψει.

Η δεύτερη φήμη που κυκλοφορεί, θέλει την Αννούλα έτοιμη να παντρευτεί τον αγαπημένο της Κώστα Φραγκολιά. Αυτή, μου κάνει πιο λογική για διάφορους λόγους. Το πρώτον, η Βίσση ουδέποτε έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο μιαν όμορφη μέρα να αποκαταστήσει τον μοντέλο. Δεύτερον, στο παρελθόν είχε επίσης σκεφτεί να καταθέσει διαζύγιο και να παντρευτεί τον τότε καλό της, Λάμπη Λιβιεράτο, όμως τελευταία στιγμή το πάντρεμα χάλασε. Τρίτον, είχε ξανά σκεφτεί να πάρει το διαζύγιο, για άγνωστο λόγο. Τρίτη φήμη δεν κυκλοφορεί, ενώ αυτό που ακούγεται και για επαγγελματικό διαζύγιο είναι ένα φούμαρο και μισό.

Οι άνθρωποι χωρίζουν απλά και τυπικά και τίποτε παραπάνω. Θα το είχαν κάνει αυτό όπως προείπα στο παρελθόν, αλλά η κόρη τους Σοφία δεν επιθυμούσε να πάρουν διαζύγιο. Έτσι, από το 1992, που εγκατέλειψαν τη συζυγική τους κλίνη μέχρι πέρυσι, έμεναν μαζί στο σπίτι στην Εκάλη. Ο Καρβέλας νοίκιασε σπίτι στον Διόνυσο, οπότε και μετακόμισε εκεί. Το πρώην ζεύγος παντρεύτηκε το 1983, στη Φιλοθέη.