Έγκυος η Δέσποινα Βανδή!

08.07.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν έχει περάσει ένας μήνας από τότε που παντρεύτηκαν (ακόμη στα σορόπια είναι) και το ζεύγος Δέσποινα και Ντέμη Νικολαϊδη περιμένει παιδί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν έχει περάσει ένας μήνας από τότε που παντρεύτηκαν (ακόμη στα σορόπια είναι) και το ζεύγος Δέσποινα και Ντέμη Νικολαϊδη περιμένει παιδί. Οι φήμες για εγκυμοσύνη της κυράς του σπιτιού, κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες και ως φαίνεται αυτή τη φορά δεν πρόκειται για ράδιο - αρβύλα, που ακολουθεί πάντα μετά από έναν γάμο επωνύμων. Σύμφωνα με όσα ακούγονται, λοιπόν, η αοιδός διανύει τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της (πρώτα μάθανε τα λαγωνικά για την εγκυμοσύνη και μετά ανακάλυψε η ίδια πως έχει καθυστέρηση), ενώ όπως αποκάλυψε η Τατιάνα, η μέλλουσα μάνα Βανδή έμαθε για τα ευχάριστα μόλις την προηγούμενη Τετάρτη.

Το γεγονός την χαροποίησε τα μάλα κι αμέσως έσπευσε να τα ανακοινώσει στο Ντέμη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην Γαλλία προς αναζήτηση ομάδας. Ο κατάκοπος, από το ψάξιμο, Νικολαϊδης σαν άκουσε πως θα γίνει πατέρας, πέταξε τη σκούφια του από χαρά, διότι (αν δεν το γνωρίζεις) το πατρικό ένστικτο εδώ και κάτι μήνες έχει ξυπνήσει μέσα του και είναι πολύ ανήσυχο. Το μικρό πανηγύρι που έστησε το ζεύγος, κόπηκε (προσωρινά ευτυχώς) μαχαίρι όταν η Δέσποινα σκέφτηκε: "Και τώρα τι μέλλει γενέσθαι";

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που ακούστηκαν στις ειδήσεις των 7 και που δεν χωρούν αμφισβήτηση καμία, διότι τους διαλόγους μετέφεραν αυτολεξεί μια μύγα κι ένα κουνούπι που βρίσκονταν στον χώρο, οι νιόπαντροι αγκαλιασμένοι και βουρκωμένοι για το αναπάντεχο καλό, αποφάσισαν από κοινού να αφήσει κατά μέρος την καριέρα της η Δέσποινα. Κάπου εδώ αρχίζει το ρεπορτάζ των εντόμων, σύμφωνα με το οποίο ο δεύτερος άνθρωπος που έμαθε για την εγκυμοσύνη ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης. "Γιώργο περιμένω παιδί" του είπε η Βανδή με τον αοιδό να της απαντάει: "Σε καταλαβαίνω, γιατί κι εγώ σε λίγο καιρό θα αποκτήσω παιδί". Μα την Αγία Κατίνα, την μεγαλόστομη, αυτό απάντησε ο Γιωργάκης και το ρεπορτάζ των εντόμων επιβεβαίωσε η παντός καιρού και φίλη των σταρ του τόπου, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η οποία βρισκόταν μπροστά στον καυτό διάλογο. Στη συνέχεια, η Βανδή τηλεφώνησε στον Μαροσούλη (επιχειρηματίας του REX) και του ανακοίνωσε τα μαντάτα. Τι έλαχε του ανθρώπου καλοκαιριάτικα, να ψάχνει για σχήμα.

Απ' ότι φαίνεται στο ρεπορτάζ, οι γονείς ήταν από τους τελευταίους που το πληροφορήθηκαν (εξόν κι αν τα έντομα δεν τους ανέφεραν στους πρώτους, επειδή ήθελαν να τονίσουν πόσο επαγγελματίας είναι η αοιδός). Το σίγουρο, πάντως, στην όλη υπόθεση είναι η εγκυμοσύνη της Βανδή και η αποχή της για ένα χρόνο από κάθε επαγγελματικό δρώμενο. Σίγουρο, επίσης, είναι πως ο Ντέμης πια θέλει όπως και δήποτε να βρει ομάδα στην αλλοδαπή, διότι έχει γυναίκα και παιδί να μεγαλώσει. Α, το Ντεμάκη πρόκειται να έρθει στον κόσμο, αρχές Φεβρουαρίου.