Φουλ για γάμο Γκιζέλε - Ντι Κάπριο!

21.05.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,"Μα δεν τελειώνουν οι αγάπες οι μεγάλες δεν τελειώνουν" τραγούδησε κάποτε με πόνο βαρύ ο αοιδός Στέλιος Ρόκκος και ο στίχος του άσματός του έρχεται να επιβεβαιωθεί
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Μα δεν τελειώνουν οι αγάπες οι μεγάλες δεν τελειώνουν" τραγούδησε κάποτε με πόνο βαρύ ο αοιδός Στέλιος Ρόκκος και ο στίχος του άσματός του έρχεται να επιβεβαιωθεί με τον πιο περίτρανο τρόπο. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Γκιζέλε μετά από έναν χρόνο χωρισμού είναι και πάλι μαζί. Μάλιστα, αυτή την φορά τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά απ' ότι θα περίμενε κανείς.

Οι δύο διάσημοι νέοι πήραν πολύ ζεστά την επανασύνδεση και για του λόγου το αληθές σκέφτονται να προχωρήσουν μέχρι και σε γάμο. Τι κι αν εδώ και κάτι αιώνες κυκλοφορεί μία φήμη πως "αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει"; Λεονάρντο και Γκιζέλε είναι σφόδρα ερωτευμένοι και περήφανοι που έσμιξαν εκ νέου τα τσανάκια τους, που δεν σκοπεύουν να τα ματά ξανά χωρίσουν. Σχέδια γάμου δεν έχουν πέσει ακόμη στο τραπέζι, όμως ο διάσημος ηθοποιός πήγε την μοντέλα στη μητέρα του προκειμένου να την γνωρίσει από κοντά. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα, δεν το συζητώ.

Ποίος ήταν ο λόγος όμως που το ζευγάρι μετά από έναν ολόκληρο χρόνο αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία; Αφού ταλαιπωρήθηκαν και οι δύο από επιπόλαιες σχέσεις που έκαναν, αφού κρεπάλιασαν όσο δεν πήγαινε άλλο (κυρίως ο Ντι Κάπριο) κι αφού η Γκιζέλε δεν βάσταξε την τόση μοναξιά, είπε να κάνει το πρώτο βήμα. Προσέγγισε τον πρώην της και του έκλεισε ραντεβού, διότι κι αυτουνού ο πισινός ήθελε εκ νέου περιπέτειες. Συναντήθηκαν, λοιπόν, και το μοιραίο δεν άργησε να γίνει. Βέβαια, το άλλο το μοιραίο και καθοριστικό (λέμε τώρα) ο γάμος οσονούπω έρχεται. Εκτός κι αν το σπασμένο γυαλί τους δεν ξανακόλλησε.