Ένα μωρό για τον "Τζέημς Μποντ"

02.03.2001
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει σύσσωμη η οικογένεια Μπρόσναν μετά τον ερχομό του νέου μέλους. Η σύντροφος του "Τζέημς Μπόντ" έφερε την Πέμπτη στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα χαριτωμένο αγοράκι. Ο Πάρις Μπέκετ - έτσι θα ονομάσουν το μωρό - γεννήθηκε σε κλινική του Λος Άντζελες.
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει σύσσωμη η οικογένεια Μπρόσναν μετά τον ερχομό του νέου μέλους. Η σύντροφος του "Τζέημς Μπόντ" έφερε την Πέμπτη στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα χαριτωμένο αγοράκι. Ο Πάρις Μπέκετ - έτσι θα ονομάσουν το μωρό - γεννήθηκε σε κλινική του Λος Άντζελες τα στοιχεία της οποίας παραμένουν άγνωστα, καθώς οι γονείς του δεν θέλουν να πάρει το γεγονός μεγάλη δημοσιότητα.
Το βρέφος και η μητέρα του, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Μπρόσναν χαίρουν άκρας υγείας, ενώ ο τοκετός ήταν εύκολος. Το ζευγάρι έχει έναν ακόμη γιο τον 4χρονο Ντίλαν Τόμας. Τώρα, ο Πιρς και η αγαπημένη του Κέλι θα ξεκινήσουν αμέσως τα σχέδια για το γάμο τους που θα γίνει το καλοκαίρι. Ως γνωστών είχαν σχεδιάσει να παντρευτούν πέρυσι, όμως το τροχαίο ατύχημα του γιου του Μπρόσναν -από προηγούμενο γάμο- ανέβαλε την τελετή την τελευταία στιγμή.