Η Λάσπα, ο δίσκος και ο...Καρβέλας

05.03.2001
Σε μεγάλη περισυλλογή έχω πέσει τον τελευταίο καιρό για το αν θα πρέπει να βγάλω δίσκο. Κι όταν λέω δίσκο εννοώ το cd. Οι φίλες μου -ο Θεός να τις κάνει φίλες- λένε ότι τα έχω "χάσει" εντελώς και να πάω να με δει ένας ψυχίατρος. Δεν κατάλαβα, δηλαδή τι παραπάνω έχει από μένα η Λάσπα που θα βγάλει δίσκο;
Σε μεγάλη περισυλλογή έχω πέσει τον τελευταίο καιρό για το αν θα πρέπει να βγάλω δίσκο. Κι όταν λέω δίσκο εννοώ το cd κι όχι να πάρω ένα πιάτο και να αρχίσω να παίρνω σβάρνα τις εκκλησίες. Οι φίλες μου -ο Θεός να τις κάνει φίλες- λένε ότι τα έχω "χάσει" εντελώς και να πάω να με δει ένας ψυχίατρος. Δεν κατάλαβα, δηλαδή τι παραπάνω έχει από μένα η Λάσπα - εκτός από γκόμενο χρηματιστή - που θα βγάλει δίσκο; Μήπως καλύτερη φωνή, καλύτερη σκηνική παρουσία, φινέτσα; Ή μήπως είναι "τσαχπινογαργαλιάρα" όπως εγώ; Είναι, θα μου πείτε και θα με "βγάλετε" από τα ρούχα μου, αλλά όχι δεν θα σας κάνω το χατήρι να τσαντιστώ. Είμαι μια υπεράνω κυρία που κάνει σωστά τη δουλειά της. Γι αυτό και θα μπω κατευθείαν στο ψητό.
Η πρώην τηλεπαρουσιάστρια και νυν άνεργη νέα, τον τελευταίο καιρό σχεδιάζει το πρώτο της "χτύπημα" στη δισκογραφία. Θα μου πείτε τώρα ότι αυτό το έχετε ακούσει τόσες φορές που πλέον κατάντησε αηδία. Ε όχι λοιπόν φίλοι μου η Κατερίνα θα βγάλει πράγματι δίσκο. Τώρα πότε θα είναι η μέρα αυτή δεν το ξέρω και μάλλον ούτε η ίδια το ξέρει.
Πάντως αυτόν τον καιρό - όποτε δεν πάει στα REX και τα FEVER - μαζί με τους συμβουλάτορές της σχεδιάζουν επί χάρτου την επικείμενη δουλειά. Οι πολύ καλά πληροφορημένες -αυτό μας έλειπε δηλαδή - πηγές μου λένε ότι υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός. Αυτό για να σας πω τη μαύρη αλήθεια δεν το καταλαβαίνω. Προς τι όλος αυτός ο ενθουσιασμός, αφού το πιο εύκολο πράγμα εδώ στην Ελλάδα είναι να βγάλεις ένα δισκάκι. Μήπως επειδή δημιουργός θα είναι ο Καρβέλας; Ξέρετε ο μεγάλος Έλλην συνθέτης που καλύτερος του είναι μόνο ο Μπετόβεν. Ας είναι εξάλλου τι να πει κανείς για τα γούστα της αλληνής.
Έχω να σας πω κι άλλα για το Κατερινάκι και το καινούργιο της "αμόρε", όμως πέρασε η ώρα κι έχω να ασχοληθώ και με άλλους κοσμικούς. Υπόσχομαι, όμως κάποια στιγμή να επανέλθω. Αυτά τα ολίγα.