Δύο Ξένοι

01.03.2001
Την πιο κρίσιμη φάση της φαίνεται πως διανύει η σχέση της Μιμή Ντενίση και του Πασχάλη Τσαρούχα. Φίλοι του ζευγαριού λένε πως η κρίση αυτή δεν πρόκειται να ξεπεραστεί και ότι ο χωρισμός τους είναι πλέον θέμα χρόνου. Οι κοινές κοσμικές έξοδοι έχουν αραιώσει, ενώ το ενδιαφέρον της Ντενίση μονοπωλεί πλέον η κόρη της Μαριτίνα.
Την πιο κρίσιμη φάση της φαίνεται πως διανύει η σχέση της Μιμή Ντενίση και του Πασχάλη Τσαρούχα. Φίλοι του ζευγαριού λένε πως η κρίση αυτή δεν πρόκειται να ξεπεραστεί και ότι ο χωρισμός τους είναι πλέον θέμα χρόνου. Οι κοινές κοσμικές έξοδοι έχουν αραιώσει (συχνά πυκνά η Μιμή "συλλαμβάνετε" μόνη της), ενώ το ενδιαφέρον της Ντενίση μονοπωλεί πλέον η κόρη της Μαριτίνα. Με τη μικρή περνάει αρκετές ώρες, όπου μαζί με τη νονά της Ρούλα Κορομηλά παίζουν σα μικρά παιδιά. Κι όταν η Μιμή δε βρίσκεται με τη Μαριτίνα φροντίζει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ακόμα κι αν αυτές συνεπάγονται ένα ταξίδι στο εξωτερικό (χωρίς τον Πασχάλη εννοείται).
Τι συνέβη, όμως και οι δυο τους αποξενώθηκαν; Τι ήταν αυτό που οδήγησε τον έρωτά τους προ του τέλους του; Ο χαρακτήρας του Τσαρούχα λένε οι καλά γνωρίζοντες και για να το λένε κάτι θα ξέρουν. Ο εγωισμός, οι φιλοδοξίες, η αντισυναδελφικότητα και οι ηγετικές τάσεις που είχε μέσα στο θίασο του "Πόλεμος και Ειρήνη" οδήγησαν στη ρήξη. Αφού προηγουμένως είχαν φέρει στα όρια της τη Ντενίση. Στην αρχή έκανε τα "στραβά" μάτια, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του αγαπημένου της στο κακό "timing". Έλα, όμως που αυτό το "timing" δεν έλεγε να περάσει και οι ενέργειες του Πασχάλη γίνονταν ιδιαίτερα ενοχλητικές στους συναδέλφους του.
Το κλίμα ήταν πλέον φορτισμένο και για το καλό της παράστασης έπρεπε να δοθεί ένα τέλος. Όλοι μαζί οι ηθοποιοί πήγαν στη Ντενίση που είναι και η παραγωγός και της είπαν τι συμβαίνει "με το νι και με το σίγμα". Ποιος είδε τότε τη Μιμή και δε φοβήθηκε. Ξύπνησε μέσα της η "Μπουμπουλίνα" και ενώπιον του θιάσου έβαλε το σύντροφό της στη θέση του. "Εδώ μέσα κανείς εκτός από εμένα και το σκηνοθέτη δε δίνει διαταγές" φέρεται να είπε, ενώ από τη στιγμή εκείνη -όσο πικρό κι αν ήταν- ο Πασχάλης μπήκε στη "μαύρη λίστα".