"Σούπερ" γιαγιά

01.03.2001
Τον τίτλο της "νεότερης γιαγιάς" κινδυνεύει να απολέσει άμεσα η Άντζελα Δημητρίου. Μια άλλη Αγγελική - Άντζη για την ακρίβεια - η Σαμίου πρόκειται να αποκτήσει τους επόμενους μήνες το πρώτο της εγγονάκι. Ο 23χρονος γιος της, Γιώργος Καφετζής αρραβωνιάστηκε πρόσφατα την αγαπημένη του -εγκυμονούσα- Μαριάννα κι ετοιμάζονται για το γάμο.
Τον τίτλο της "νεότερης γιαγιάς" κινδυνεύει να απολέσει άμεσα η Άντζελα Δημητρίου. Μια άλλη Αγγελική - Άντζη για την ακρίβεια - η Σαμίου πρόκειται να αποκτήσει τους επόμενους μήνες το πρώτο της εγγονάκι. Απίστευτο; Κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό, καθώς ο 23χρονος γιος της, Γιώργος Καφετζής αρραβωνιάστηκε πρόσφατα την αγαπημένη του -εγκυμονούσα- Μαριάννα κι ετοιμάζονται για το γάμο.
Η εκρηκτική αοιδός έφερε το γιο της σε πολύ μικρή ηλικία και ήταν "καρπός" ενός νεανικού έρωτα. Με τον πατέρα του Γιώργου χώρισαν λίγο καιρό μετά και το μεγάλωμα του παιδιού ανέλαβε η ίδια. Τα χρόνια ήταν δύσκολα και η Σαμίου για να τα φέρει εις πέρας δούλεψε σε εργοστάσιο (θυμίζει μήπως κάτι από Άντζελα Δημητρίου η ιστορία της;).
Πολύ αργότερα στη ζωή της ήρθε το τραγούδι και ύστερα η επιτυχία. Όλες αυτές τις στιγμές -καλές και κακές- είχε πάντα στο πλάι της τον αγαπημένο της γιο, που τη στήριζε. Την ύπαρξη του η καλλιτέχνιδα ουδέποτε απέκρυψε από τα Μέσα Ενημέρωσης, όμως προστάτευσε επιμελώς τον "κανακάρη" της από τη δημοσιότητα. Και δεν είναι υπερβολή ότι ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν καταφέρει να δουν το...πρόσωπό του.