Η Λοπέζ στο πλευρό του "Παφι"

01.03.2001
Χώρισαν πριν λίγο καιρό, όμως μια δίκη τους ένωσε και πάλι. Ο λόγος για την Τζένιφερ Λοπέζ και τον πρώην αγαπημένο της Σον "Παφι" Κόμπς, οι οποίοι μπορεί να μην επανασυνδέθηκαν ερωτικά, συμμάχησαν όμως για έναν και μόνο σκοπό. Την αθώωση του διάσημου ράπερ.
Χώρισαν πριν λίγο καιρό, όμως μια δίκη τους ένωσε και πάλι. Ο λόγος για την Τζένιφερ Λοπέζ και τον πρώην αγαπημένο της Σον "Παφι" Κόμπς, οι οποίοι μπορεί να μην επανασυνδέθηκαν ερωτικά, συμμάχησαν όμως για έναν και μόνο σκοπό. Την αθώωση του διάσημου ράπερ. Ως γνωστών ο "Παφι" τον τελευταίο μήνα βρίσκεται σε δίκη, όπου κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία, και δωροδοκία.
Την ερχόμενη Τρίτη είναι το κρίσιμο σημείο της δίκης, όπου θα καταθέσει ο ίδιος. Την ημέρα αυτή ήταν να καταθέσει και η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια. Και λέμε "ήταν", διότι η Λοπέζ δεν πρόκειται να παραβρεθεί στη δίκη. Πριν βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα ότι δήθεν η εκρηκτική Πορτορικάνα, επίτηδες δεν καταθέτει εξαιτίας του χωρισμού τους σας λέμε ότι την απόφαση αυτή την πήραν από κοινού.
Το πρώην ζευγάρι εξέδωσε μια κοινή ανακοίνωση, όπου εξηγούν τους λόγους που δεν θα καταθέσει ως μάρτυρας η Τζένιφερ, ενώ επιβεβαιώνουν συγχρόνως τους ισχυρισμούς τους ότι παρέμειναν απλοί "φίλοι". "Τη στιγμή που θα καταθέσω ο ίδιος μπορώ να υπερασπιστώ το συμφέρον μου. Αισθάνομαι λοιπόν ότι δεν είναι απαραίτητο να παραβρεθεί στη συνεδρίαση η Τζένιφερ" τονίζει ο Κόμπς. Από την άλλη η Λοπέζ συμπληρώνει: "Αν ο Σον και οι δικηγόροι του μου ζητήσουν να καταθέσω, διότι είναι απαραίτητο θα το κάνω. Θα είμαι εκεί αμέσως για να πω όλη την αλήθεια".
Το περιστατικό για το οποίο κατηγορείται ο 31χρονος ράπερ συνέβη στις 27 Δεκεμβρίου το 1999, έξω από ένα κλαμπ στη Νέα Υόρκη. Στη συμπλοκή που επακολούθησε χρησιμοποίησε όπλο, όπου τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά. Αμέσως μετά ο "Παφι" μαζί με την παρέα του -συμπεριλαμβανομένης και της Τζένιφερ Λοπέζ- έφυγαν από το σημείο, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ