Οι κουμπάρες

01.03.2001
Μετά από πολλή σκέψη και δεκάδες προτάσεις η Ελένη Μενεγάκη και ο αρραβωνιαστικός της Γιάννης Λάτσιος βρήκαν τον άνθρωπο που θα τους παντρέψει. Τη Νατάσσα Θεοδωρίδου. Ναι καλά διαβάσατε η λαϊκή αοιδός θα είναι η κουμπαρα του ζεύγους, επισημοποιώντας έτσι το "κολλητηλίκι" της με τη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια.
Μετά από πολλή σκέψη και δεκάδες προτάσεις η Ελένη Μενεγάκη και ο αρραβωνιαστικός της Γιάννης Λάτσιος βρήκαν τον άνθρωπο που θα τους παντρέψει. Τη Νατάσσα Θεοδωρίδου. Ναι καλά διαβάσατε η λαϊκή αοιδός θα είναι η κουμπάρα του ζεύγους, επισημοποιώντας έτσι το "κολλητηλίκι" της με τη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια.
Η Θεοδωρίδου είχε κάνει την πρόταση αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το ευτυχές γεγονός. Η φίλη της είδε με "καλό" μάτι την κουμπαριά, όμως μαζί με τον αγαπημένο της επιφυλάχθηκαν να της απαντήσουν αργότερα. Οι προτάσεις από φίλους και συνεργάτες έπεφταν "βροχή" και οι μελλόνυμφοι αφού τσέκαραν -λέμε τώρα- σε τι επίπεδο βρίσκονται οι...δημόσιες σχέσεις τους, είπαν το "ναι" στη Νατάσσα. Τα δύο ζευγάρια Μενεγάκη - Λάτσιος και Θεοδωρίδου - Φουστάνος (θα βοηθήσει τη σύζυγό του επί τω έργω ) "έδωσαν" τα χέρια κι έβγαλαν το πρόγραμμα για τις γαμήλιες υποχρεώσεις τους.
Μερικοί από εσάς διαβάζοντας όλα τα παραπάνω θα αναρωτιέσθε "Μα καλά αυτές οι δύο δεν είχαν τσακωθεί;" Λοιπόν σας πληροφορούμε πως οι διπλωματικές τους σχέσεις αποκαταστάθηκαν πριν ένα χρόνο (στα μουσικά βραβεία Ποπ-Κορν). Στην αρχή ήταν λίγο περισσότερο από τυπικές, όμως η επανασύνδεση της Μενεγάκη με τον Λάτσιο έφερε τις δύο φίλες πιο κοντά. Στο μεταξύ η θεοδωρίδου είχε ήδη φέρει στον κόσμο την κορούλα της Ανδριάνα και συνέχεια παρότρυνε την Ελένη να την ακολουθήσει.
Τα λόγια και οι συμβουλές της έπιασαν τόπο. Η φιλενάδα της βρίσκεται προ των...σκαλιών της εκκλησίας και η Νατάσσα θα είναι εκεί, στο πλευρό της, συμμετέχοντας ενεργά στο μυστήριο. Άσχετα αν η "κουμπάρα" της δεν προσκλήθηκε στον δικό της γάμο (πριν ενάμιση χρόνο) κι άσχετα αν έμαθε γι αυτόν μια μέρα μετά την τέλεσή του, μέσω της...τηλεόρασης.