Οργισμένη Μαντόνα

28.02.2001
Οργισμένη λέγεται πως είναι η Μαντόνα, επειδή δεν απέσπασε ούτε ένα βραβείο Grammy. Η οργή μάλιστα της μεγάλης ντίβας ήταν τόσο μεγάλη, που αποχώρησε από την αίθουσα τη στιγμή που στη σκηνή βρίσκονταν οι "U2" για να παραλάβουν το βραβείο για την καλύτερη ηχογράφηση. Την τελευταία ελπίδα της Μαντόνα για...διάκριση.
Οργισμένη λέγεται πως είναι η Μαντόνα, επειδή δεν απέσπασε ούτε ένα βραβείο Grammy. Η οργή μάλιστα της μεγάλης ντίβας ήταν τόσο μεγάλη, που αποχώρησε από την αίθουσα τη στιγμή που στη σκηνή βρίσκονταν οι "U2" για να παραλάβουν το βραβείο για την καλύτερη ηχογράφηση. Την τελευταία ελπίδα της Μαντόνα για...διάκριση. "Έφυγε τσαντισμένη, αδιαφορώντας αν η στάση της θα προκαλέσει σχόλια" λένε κάποιοι που είδαν τη μεγάλη σταρ έξω από το κτίριο, όπου έγινε η τελετή απονομής.
Ο Γκάι Ρίτσι ήταν παρών στο περιστατικό και όχι μόνο δεν διαφώνησε με την ενέργεια της συζύγου του, αλλά της κουβάλησε και το...παλτό που ξέχασε στο κάθισμα. Η Μαντόνα προσήλθε στην εκδήλωση -λένε- προετοιμασμένη για να κερδίσει τα βραβεία στις κατηγορίες, όπου ήταν υποψήφια. Μέχρι και λόγο λένε πως είχε ετοιμάσει. Η βραδιά, όμως της επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη.
Προς μεγάλη της απογοήτευση - ή καλύτερα σπάσιμο νεύρων - έβλεπε το Grammy να κατακτούν άλλοι συνάδελφοί της, η Macy Cray (καλύτερη ποπ γυναικεία ερμηνεία) και οι Steely Can (καλύτερο άλμπουμ). Ο εκνευρισμός της πλέον ήταν εμφανής και όσοι βρίσκονταν κοντά της εύκολα μπορούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Τελικά, η έκρηξη ήρθε και η απόλυτη ντίβα έφυγε έτσι...απλά. Η εκπρόσωπός της αιτιολόγησε την ενέργεια λέγοντας πως πριν την έναρξη της βραδιάς το ζευγάρι είχε συμφωνήσει να φύγουν νωρίς από την εκδήλωση, προκειμένου να δειπνήσουν κάπου μόνοι τους. Ο λόγος αυτός πρόσθεσε η εκπρόσωπος της Μαντονα ήταν και η αιτία που δεν παραβρέθηκε στο παρτι που διοργάνωσε στο τέλος της βραδιάς η Warner Bros.
Εδώ που τα λέμε δεν είναι "διόλου" απίθανο , διότι που θα ξαναβρεί τον Γκάι για να...δειπνήσουν;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ