Στο...περίμενε η Βανδή

28.02.2001
Θα μπορούσε να ήταν μια φήμη που τη διέρρευσε η Άννα Βίσση για να τη σπάσει στην μεγάλη αντίπαλο. Όμως είναι γεγονός, η Δέσποινα Βανδή έφαγε...πόρτα. Κι ουχί από κάποιο mainstream club, αλλά από μια επίσημη εκδήλωση στην οποία παρευρίσκονταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Τέντ Κένεντι.
Θα μπορούσε να ήταν μια φήμη που τη διέρρευσε η Άννα Βίσση για να τη σπάσει στην μεγάλη αντίπαλο. Όμως είναι γεγονός, η Δέσποινα Βανδή έφαγε...πόρτα. Κι ουχί από κάποιο mainstream club, αλλά από μια επίσημη εκδήλωση στην οποία παρευρίσκονταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Τέντ Κένεντι. Να πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή.
Το τμήμα δημοσίων σχέσεων του Ιδρύματος "Ελπίδα" είχε αποστείλει προσκλήσεις σε αρκετούς επώνυμους αθηναίους για την εκδήλωση που διοργανώθηκε στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής, στις 16 Φεβρουαρίου. Η ώρα προσέλευσης ήταν 6:15 και έπρεπε να τηρηθεί αυστηρά από τους υψηλούς προσκεκλημένους. Όλοι αφίχθηκαν στην ώρα τους πλην της αοιδού, η οποία θέλετε δεν έχει μάθει ακόμη να υπολογίζει την απόσταση Φιλοθέη - Αθήνα, θέλετε είναι "πρωτάρα" σε τέτοιου είδους events, άργησε να πάει. Μη φανταστείτε καμιά τρομερή καθυστέρηση (αν και δεν ήταν μέσα στον ακαδημαϊκό χρόνο), λίγο μετά τον Κωστή Στεφανόπουλο έφθασε.
Οι άνδρες που βρίσκονταν στην είσοδο της εξήγησαν το λόγο που δεν της επέτρεψαν να μπει στο εσωτερικό της αίθουσας. Η Βανδή από την πλευρά της χωρίς βεντετισμούς περίμενε στην αναμονή για μια ώρα τουλάχιστον κι όταν έγινε το πρώτο διάλειμμα μπήκε μέσα. Βέβαια δεν πρόλαβε να ακούσει και πολλά, όμως κατάφερε να βγάλει φωτογραφίες ακόμη και στο πλευρό του Τεντ Κένεντι.