Κάτοικοι Γαλλίας οι Μπέκαμ!

08.05.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν προσπαθεί κανείς να μαντέψει που θα συνεχίσει την καριέρα του (αν φύγει από την Μάντσεστερ) ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σε καμία περίπτωση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν προσπαθεί κανείς να μαντέψει που θα συνεχίσει την καριέρα του (αν φύγει από την Μάντσεστερ) ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να στηριχτεί στην αγορά ενός σπιτιού. Γιατί το λέω αυτό; Εκεί που κυκλοφορούν τελευταία διάφορες φήμες ότι μετακομίζει είτε στην Μαδρίτη και την Ρεάλ, είτε στο Μιλάνο και την Μίλαν, ο Ντέιβιντ έκανε τη μεγάλη έκπληξη. Μαζί με την Βικτόρια αγόρασαν μία πολυτελέστατη έπαυλη στη νότια Γαλλία, μπερδεύοντας πολύ κόσμο. "Μα τι κάνει αυτός ο άνθρωπος. Ποιοι είναι οι σκοποί του"; Προς το παρόν κάνει τον ψόφιο κοριό και χαίρεται σαν μικρό παιδί την τελευταία του αγορά. Που σημειωτέων ήταν κομματάρα αλμυρούτσικη, αφού την αγόρασε έναντι του ποσού των 1,5 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας.

Το σπίτι βρίσκεται στην ίδια περιοχή με την έπαυλη του Ελτον Τζον καθώς αυτός ήταν και ο λόγος που προχώρησαν στην άνωθεν αγορά. Τα τελευταία χρόνια βλέπεις, τον επισκέπτονταν πολύ συχνά όπου στο τέλος πριν προλάβει να τους πει "σαν πολλοί δεν γίναμε;", τον πρόφτασαν αυτοί και από...τσιμπούρια του έγιναν γείτονες. Και πάμε στα του σπιτιού. Αυτό διαθέτει 15 κρεβατοκάμαρες, έχει έναν τεράστιο κήπο με ελαιώνα κι άλλα πολλά δέντρα, μία επίσης τεραστίων διαστάσεων πισίνα, ενώ είναι του 19ου αιώνα.

Μία τέτοια αγορά εννοείται πως δεν την περνάς στο ντούκου γι αυτό και ο εκπρόσωπος του ζεύγους βγήκε κι αναφέρθηκε στο θέμα. Αφού μας είπε πόσο ερωτευμένοι είναι με το μέρος κι άλλα τέτοια, μας πληροφόρησε πως η διαδικασία αγοράς ολοκληρώθηκε πριν δύο εβδομάδες. Το σημαντικότερο, δε, όλων: η ασφάλεια του, σε ενημερώνω πως το σπίτι διαθέτει υψηλό σύστημα ασφάλειας, διότι η προκάτοχός του ήταν μία ενηλικιωμένη Ελβετίδα η οποία είχε δώσει όσα όσα αρκεί να είναι ασφαλής. Οπότε το λύσαμε κι αυτό το ζήτημα που τόσο μας απασχολούσε.