Χάπενινγκς στην πρεμιέρα του Matrix!

08.05.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρεμιέρα είχε την Τρίτη το " Matrix" κι αρκετοί από τον καλό κόσμο που διαθέτει το Χόλιγουντ μαζεύτηκαν στο event. Εννοείται πως την βραδιά τις εντυπώσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρεμιέρα είχε την Τρίτη το " Matrix" κι αρκετοί από τον καλό κόσμο που διαθέτει το Χόλιγουντ μαζεύτηκαν στο event. Εννοείται πως την βραδιά τις εντυπώσεις έκλεψαν οι πρωταγωνιστές της ταινίας, καθότι ήταν και τα τιμώμενα πρόσωπα, με πρώτους και καλύτερους τον Κιανού Ριβς και την Μόνικα Μπελούτσι. Στην τελευταία μάλιστα τα φλας των φωτογράφων άστραψαν και βρόντηξαν πάνω της, διότι δε συναντάς κάθε μέρα μία δίμετρη μελαχρινή καλλονή ντυμένη με εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα.

Ωστόσο, δεν ήταν η μοναδική γυνή που έκλεψε τις εντυπώσεις. Αν και ήταν απλές προσκεκλημένες, η Ντέμι Μουρ με την Λιούσι Λιου προκάλεσαν αίσθηση με την εμφάνιση τους. Δεν ήταν τόσο το ρούχο που φορούσαν - έχουν φορέσει άλλες πολύ καλύτερα - όσο η μεταξύ τους συμπεριφορά. Κατέφθασαν στον χώρο πιασμένες χεράκι χεράκι ωσάν να επρόκειτο περί ερωτευμένων πιγκουινίτσων ή αυτοκόλλητων φιλενάδων, ενώ καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν όλο γελάκια, μικρά μυστικά κι άλλα τέτοια χαριτωμένα, αποτελώντας την χαρά των φωτογράφων. Θες να γεννήθηκε μια νέα φιλία όμοια με εκείνη της Πάμελα Αντερσον και της Λιζ Χάρλεϊ πριν δύο χρόνια; Ο χρόνος θα δείξει.

Στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν επίσης η Σάντρα Μπούλοκ και η Ντάριλ Χάνα, αλλά και ο Γουιλ Σμιθ μετά της συζύγου του. Το τελευταίο και τρίτο μέρος του "Matrix" θα προβληθεί στις αίθουσες τον ερχόμενο Νοέμβριο.