Έξαλλος ο Καραφώτης με την Παπουτσάκη!

08.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ο, τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο» και σιγά μη δεν ίσχυε το ίδιο και στον κάποτε μεγάλο έρωτα της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Κώστα Καραφώτη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ο, τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο» και σιγά μη δεν ίσχυε το ίδιο και στον κάποτε μεγάλο έρωτα της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Κώστα Καραφώτη. Όχι «δύο ξένοι», αλλά... «δυο οχτροί» είναι πια το πρώην ζευγάρι κι ας είναι καλά η Κατερίνα γι’ αυτό, η οποία μετά τον χωρισμό τους έσπευσε να διαλαλήσει παντού ότι εκείνη έδωσε στον Καραφώτη τα παπούτσια στο χέρι.

Θα θυμάσαι τη συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου τόνισε ότι εκείνη έδιωξε τον Κώστα. Μην τύχει και πιστέψει κανείς το αντίθετο. Ουαί και αλίμονο του. Ε, αυτά διαβάζει κι ακούει ο έρμος ο Κώστας και λέγεται ότι έχει γίνει πυρ και μανία μαζί της. Του βγάζει το όνομα, ενώ οι καιροί είναι πονηροί κι έχει «βεβαρημένο» παρελθόν από τον χωρισμό του με την Μάρω Λύτρα.

Η πλευρά του τραγουδιστή - σύμφωνα με φίλους του - λέει ότι ο χωρισμός ήταν μία κοινή απόφαση, αφού η σχέση τους τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Ούτε με τα παπούτσια στο χέρι έφυγε, ούτε με μία μπουκάλα. Και δεν φτάνουν οι δηλώσεις της τέως, βγαίνουν διάφορα δημοσιεύματα κι εξώφυλλα περιοδικών κίτρινου τύπου, που δείχνουν την Παπουτσάκη να ξεσαλώνει σε νυχτερινές εξόδους, μόνη ή με αντρική συντροφιά. Κι όσο θυμάμαι τα εξώφυλλα που έκαναν όλο τον χειμώνα με νυφικά και τουαλέτες, ενώ ήταν μες στον έρωτα.