Γυμνός ο Άνθιμος Ανανιάδης!

03.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Εεε οοοο θα δούμε Άνθιμο γυμνό»! Με μεγάλη αγωνία περιμένω την ώρα και τη μέρα που θα κυκλοφορήσει το ημερολόγιο με τον Άνθιμο Ανανιάδη σε αποκαλυπτικές πόζες! Καλά διάβασες.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Εεε οοοο θα δούμε Άνθιμο γυμνό»! Με μεγάλη αγωνία περιμένω την ώρα και τη μέρα που θα κυκλοφορήσει το ημερολόγιο με τον Άνθιμο Ανανιάδη σε αποκαλυπτικές πόζες! Καλά διάβασες. Ο «Αλέξης Μαντάς» θα φωτογραφηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό και θα πετάξει και τα ρούχα του. Εξάλλου... ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

Η φωτογράφηση θα γίνει το επόμενο διάστημα και θα πραγματοποιηθεί σε διάφορα ελληνικά νησιά. Σε κάποιες πόζες θα είναι αποκαλυπτικός (γουάου) και σε άλλες θα είναι... ελαφρά ντυμένος (και πάλι γουάου). Ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος με το κονσεπτ κι εμείς ακόμη περισσότερο.

Η φωτογράφηση θα ξεκινήσει από τη Μύκονο, ενώ η προώθηση του ημερολογίου θα γίνει σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας,. Όπως στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα. Καταλαβαίνεις, τώρα τι τρελή διαφήμιση θα κάνει ο Άνθιμος στη χώρα μας. Θα βλέπουν οι ξένες το ημερολόγιο και θα έρχονται τα γκρουπ το ένα μετά το άλλο, να ψάχνουν τον Ανανιάδη πότε στα σοκάκια της Μυκόνου και πότε στα καλντερίμια της Σαντορίνης. Λαχείο την έκανε ο ΕΟΤ, δεν το συζητώ.