Η Μαντόνα βρήκε τον αντικαταστάτη του Γκάι;

02.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τη στιγμή που το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μαντόνα χωρίζει με τον Γκάι Ρίτσι, αποκαλύπτοντας ότι η «Βασίλισσα της Ποπ» έχει επισκεφθεί διάσημο δικηγόρο διαζυγίων
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη στιγμή που το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μαντόνα χωρίζει με τον Γκάι Ρίτσι, αποκαλύπτοντας ότι η «Βασίλισσα της Ποπ» έχει επισκεφθεί διάσημο δικηγόρο διαζυγίων, κυκλοφορούν φήμες ότι εκείνη βρήκε κιόλας τον αντικαταστάτη του Γκάι. Πρόκειται για τον σούπερ σταρ των Γιάνκις, Αλεξ Ροντρίγκεζ και δημοσιεύματα τον θέλουν να επισκέπτεται συχνά το διαμέρισμα της Μαντόνα στη Νέα Υόρκη.

Βλέπεις, η «Βασίλισσα» αυτή την περίοδο βρίσκεται μόνη της στην Αμερική με τα τρία παιδιά, ενώ ο Ρίτσι έμεινε πίσω στο Λονδίνο. Οπότε, φαντάζομαι πως δεν θα είναι δύσκολο να κάνει τα... νυχτοπερπατήματα της. Άσε, που πριν λίγες μέρες μαζί με τα παιδιά της παρακολούθησαν από κοντά παιγνίδι των Γιάνκις. Η Μαντόνα σε κερκίδες γηπέδου; Όσο κι αν προσπάθησαν κάποιοι να θυμηθούν την «Βασίλισσα» να παρακολουθεί σαν την κοινή θνητή αγώνα και να είναι ένα μαζί με τον... όχλο, δεν τα κατάφεραν. Κι αυτό, διότι απλά δεν έχει πάει ποτέ!

Κι αυτό είναι που κάνει πολλούς να πιστεύουν πως εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν μεγάλο έρωτα στα σκαριά του. Ωστόσο, ο Ροντρίγκεζ είναι παντρεμένος και αυτός (έχει και δύο παιδιά), αλλά μάλλον δεν τους πτοεί αυτό, αφού όπως λέμε κι εμείς στο Ελλάντα... παντρεμένοι και οι δυο, γύρνα σε παρακαλωωωώ. Και μέσα σε αυτόν τον πανικό, ο Γκάι αποφάσισε να πάει στη Νέα Υόρκη κοντά στη γυναίκα του, ενώ λένε ότι σχεδιάζει τα 50 γενέθλια της. Λες να τα σχεδιάσει μαζί με τον Ροντρίγκεζ; Πάντως, η εκπρόσωπος της Μαντόνα διέψευσε τόσο τις φήμες του διαζυγίου, όσο και αυτές του παράνομου έρωτα.