Σκάνδαλα και φυλακίσεις στο "Wall"

02.04.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα σημεία και τα τέρατα συμβαίνουν στο περίφημο "The Wall" το οποίο έτσι όπως έχει καταντήσει με τα πάσης φύσεως προβλήματα αρκετών εκ των παικτών του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα σημεία και τα τέρατα συμβαίνουν στο περίφημο "The Wall" το οποίο έτσι όπως έχει καταντήσει με τα πάσης φύσεως προβλήματα αρκετών εκ των παικτών του, θυμίζει το πάλαι ποτέ "Επιτέλους Μαζί". Το καλύτερο, δηλαδή, για τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος έχει αφήσει κατά μέρους το ρόλο του ψυχολόγου (άλλωστε με τους συγκεκριμένους παίκτες, μόνο ένας σεξολόγος χρειάζεται) κι έχει αρχίσει να αναζητεί λύσεις στα προβλήματα τους.

Τώρα, τι λύση μπορεί να δώσει σε κάποια που κινδυνεύει να μπει στην φυλακή και σε μία που κινδυνεύει να της πάρουν τα παιδιά, ένας Θεός ξέρει. Το βράδυ της Δευτέρας ενημέρωσε την Σίσσι κι εμάς (που τι να σου πω, είχαμε μια αγωνία) πως δικάστηκε ερήμην της με ποινή φυλάκισης 16 μηνών. Η νεαρά παραλίγο να πάθει έμφραγμα στα 21 της χρόνια, όμως ο Μικρούτσικος της εξήγησε πως η ποινή είναι εξαγοράσιμη. Η Σίσσι ήθελε να την κάνει από το παιγνίδι και να επιστρέψει στο σπίτι της να δει τι θα κάνει με την περίπτωση της και τον πρώην άνδρα της, ο οποίος ως φαίνεται την έχει μπλέξει άσχημα. Ωστόσο, η παρέμβαση της μητέρας της ήταν καταλυτική καθώς την συμβούλευσε, σχεδόν την διέταξε, να παραμείνει στο παιγνίδι, διότι είναι "πολύ σούπερ το κοριτσάκι της".

Το "σούπερ" κοριτσάκι της, παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς πως ο - I wanna be Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ - Τζώρτζης έχει εξελιχθεί γι αυτήν σε ένα πρώτης τάξεως παιγνιδάκι, γι αυτό και τον έχει σήκω πάνω κάτσε κάτω. Αν και για να είμαστε ειλικρινείς, τα βράδια ο Μυκονιάτης είναι...από πάνω (το έπιασες το υπονοούμενο)! Το έτερο ζευγάρι του Τοίχους, η Δεβόρα με το πιπίνι Γιάννη, δεν έχει τέτοια προβλήματα. Το μόνο πρόβλημα στη σχέση τους είναι ο χαμός που γίνεται έξω σχετικά με τα παιδιά της. Θα πάρει την επιμέλεια ο πατέρας; Υποφέρουν τα δύσμοιρα παιδιά; Πράγματι, τα κοροϊδεύουν στο σχολείο; Ποιος ξέρει. Πάντως, η Δεβόρα δεν φαίνεται να σκάει και πολύ, ζώντας τον μεγάλο "έρωτα" με τον μικρό Γιαννάκη. Ωστόσο, ο πρώην σύζυγός της είναι διατεθειμένος να της πάρει τα παιδιά και για να το καταφέρει ζήτησε να παρέμβει το Ε.Ρ.Σ. ώστε να αποβάλλουν από παιγνίδι την μοιραία Ντέμπορα. Αυτό δεν ξέρω αν θα το καταφέρει. Πάντως αν συνεχίσει έτσι η πρώην, τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα.