Ξανά μαζί Κάιλι - Μαρτίνεζ;

26.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μα δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε» και όχι δεν αναφέρομαι στον Αντώνη Ρέμο και τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά στην Κάιλι Μινόγκ και τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μα δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε» και όχι δεν αναφέρομαι στον Αντώνη Ρέμο και τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά στην Κάιλι Μινόγκ και τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ. Το πρώην ζευγάρι, όπως όλα δείχνουν και φαίνεται από διάφορες φωτογραφίες που κυκλοφορούν, τον τελευταίο καιρό έχει έρθει πολύ κοντά και δεν αποκλείεται να ξαναπαίξει επανασύνδεση.

Μάλιστα, ο Ολιβιέ είναι εκείνος που προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την Κάιλι κι επειδή... «τα αγαθά κόποις κτώνται» και οι δικοί του κόποι μάλλον θα ανταμειφθούν, αφού η Μινογκ σκέφτεται σοβαρά να του δώσει «άφεση αμαρτιών». Βλέπεις, το ζευγάρι χώρισε πριν ένα χρόνο, επειδή ο Γάλλος ηθοποιός ήταν «ατακτούλης», όμως η διάσημη τραγουδίστρια ποτέ δεν του κράτησε κακία επειδή δεν ξέχασε πόσο της συμπαραστάθηκε όταν αυτή είχε τη μεγάλη περιπέτεια με τον καρκίνο.

Γι’ αυτό άλλωστε η σχέση τους και μετά τον χωρισμό ήτο φιλική. Κι αυτό λένε πως είναι και τώρα... «απλοί φίλοι», αλλά κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα τους έδειχναν σε τρυφερές στιγμές. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν βγει για φαγητό με τους γονείς της Κάιλι κι αν αυτό δεν είναι σοβαρό, τότε τι είναι;