Μελέτη: Γιατί ζήτησε συγνώμη από τη Ρούλα;

17.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Παράπονο δεν έχουμε από την Ελεονώρα Μελέτη, κάθε μέρα όλο και κάποια προσωπική ιστορία ή κάτι προσωπικό που την απασχολεί θα πει στον «αέρα» της εκπομπής της. Έτσι, το πρωί της Πέμπτης θυμήθηκε ότι την προηγούμενη μέρα ξέχασε να πάρει την Ρούλα Κορομηλά και να της ευχηθεί για τα γενέθλια της.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Παράπονο δεν έχουμε από την Ελεονώρα Μελέτη, κάθε μέρα όλο και κάποια προσωπική ιστορία ή κάτι προσωπικό που την απασχολεί θα πει στον «αέρα» της εκπομπής της. Έτσι, το πρωί της Πέμπτης θυμήθηκε ότι την προηγούμενη μέρα ξέχασε να πάρει την Ρούλα Κορομηλά και να της ευχηθεί για τα γενέθλια της. Θα μου πεις τώρα εσύ (και δικαίως) ότι δε χάθηκε και ο κόσμος. Αλλά, όχι αγαπημένε μου, αυτό δεν ισχύει για την Μελέτη. Το να μην τηλεφωνήσει στην Κορομηλά ήταν τραγικό κι έπρεπε να το μεταφέρει και στον κόσμο, που με την τσίμπλα στο μάτι άλλη έννοια δεν την είχαμε.

Τέλος πάντων, η παρουσιάστρια της «Πρωινής Μελέτη» φρόντισε να ζητήσει δημοσίως συγνώμη από την Κορομηλά. Εξήγησε, δε, ότι την είχε στο μυαλό της όλη τη μέρα, αλλά μία το ένα, μία το άλλο ξεχάστηκε. Μετά τη δημόσια συγνώμη ζήτησε από τους συνεργάτες της να την πάρουν τηλέφωνο για να της ευχηθεί on air. Αλλά τσάμπα ο κόπος. Δεν σήκωσε ποτέ το τηλέφωνο. Εμ, πρωινιάτικα σιγά μην ήταν πάνω από ένα ακουστικό.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ακούσαμε την Μελέτη να λέει με το γνωστό της ύφος: «Δε σηκώνει το τηλέφωνο επειδή δεν με συμπαθεί που δεν της ευχήθηκα ή επειδή κοιμάται»; Δεν την παίρνουν ένα τηλεφωνάκι να μας πουν αύριο το πρωί τι πραγματικά συμβαίνει; Πεθαίνω από αγωνία. Άσε, που δεν είναι να χαλάνε καρδιές για τέτοιο λόγο.