Μενεγάκη - Λάτσιος πήγαν μαζί σε πάρτι!

16.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ένα χρόνο μετά το διαζύγιο της και η Ελένη Μενεγάκη έσκασε μύτη σε πάρτι ουχί με τον Ματέο Παντζόπουλο (αυτόν άλλωστε τον έχει για καμιά παιδική χαρά) αλλά με τον Γιάννη Λάτσιο! Αμέ. Το πρώην ζεύγος πήγε μαζί σε πάρτι και πέρασε

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Ένα χρόνο μετά το διαζύγιο της και η Ελένη Μενεγάκη έσκασε μύτη σε πάρτι ουχί με τον Ματέο Παντζόπουλο (αυτόν άλλωστε τον έχει για καμιά παιδική χαρά) αλλά με τον Γιάννη Λάτσιο! Αμέ. Το πρώην ζεύγος πήγε μαζί σε πάρτι και πέρασε καλά. Για την ακρίβεια, το πάρτι το διοργάνωσαν οι ίδιοι, αφού είχαν γενέθλια οι δύο κόρες τους.

Η Βαλέρια στις 30 Ιανουαρίου και η Λάουρα λίγες μέρες μετά. Έτσι οι δύο γονείς αποφάσισαν να κάνουν ένα κοινό πάρτι γενεθλίων, καλώντας φίλους των κοριτσιών, αλλά και δικούς τους. Εκατό άτομα και βάλε μαζεύτηκαν (ούτε βάφτιση να έκαναν) και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πέρασαν καλά. Μενεγάκη και Λάτσιος την περισσότερη ώρα ήταν μαζί, μιλούσαν, γελούσαν και καμία σχέση με χωρισμένο ζεύγος.

Ο Ματέο Παντζόπουλος δεν ήταν εκεί. Αν κι έχει καλή σχέση με τα παιδιά της Ελένης, η παρουσία του στο πάρτι θα προκαλούσε ποικίλα σχόλια και χοντρό κουτσομπολιό. Γιατί, φαντάσου αγαπημένε μου, να έσκαγε μύτη το lovely... τρίο Στούτζες τι σχολιασμός θα έπεφτε. Θα άφηναν το πάρτι και θα ασχολούνταν μαζί τους. Μη σου πω ότι ακόμη και τα μικρά θα παρατούσαν το κρυφτό και θα παρατηρούσαν Ελένη, Ματέο και «θείο» Λάτσιο!!!