Έγκυος η Πέγκυ Ζήνα;

15.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Λίγες μέρες μετά τον χαμό του κουνελιού της, Λευτεράκη και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, μαθαίνουμε τώρα ότι η Πέγκυ Ζήνα διανύει

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Λίγες μέρες μετά τον χαμό του κουνελιού της, Λευτεράκη και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, μαθαίνουμε τώρα ότι η Πέγκυ Ζήνα διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Κι αυτό, διότι η αοιδός σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι έγκυος.

Η Πέγκυ μετά τον γάμο της με τον Γιώργο Λύρα, πριν τρία χρόνια, δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί. Εξάλλου, δεν υπήρχε συνέντευξη της που να μην δηλώνει έτοιμη να γίνει μάνα. Κι ενώ εδώ και τρία χρόνια περιμέναμε έγκυο την αοιδό, έγκυο δεν την βλέπαμε, αλλά ως γνωστόν, το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

Όλα με στην ώρα τους και αν ισχύουν οι φήμες των τελευταίων ημερών, η μεγάλη ώρα της Πέγκυς ήρθε τώρα. Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες και δεν θα το κάνει μέχρι να περάσουν οι πρώτοι τρεις δύσκολοι μήνες. Πάντως, Ζήνα και Λύρας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας περιμένοντας το πρώτο τους παιδί. Εμείς να ευχηθούμε να ισχύουν οι φήμες και η Πέγκυ να γίνει μάνα!