Έπεσε ξύλο στη συναυλία του Ρουβά!

14.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Για τον έρωτα τραγούδησε γι’ ακόμη μία χρονιά ο Sakis Ρουβάς σε μία συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο «Αθηνών Αρένα» και όπου δεν έπεφτε καρφίτσα από τους ερωτευμένους που βρέθηκαν εκεί. Κι αν όλοι είχαν μπει στο κλίμα της βραδιάς

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Για τον έρωτα τραγούδησε γι’ ακόμη μία χρονιά ο Sakis Ρουβάς σε μία συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο «Αθηνών Αρένα» και όπου δεν έπεφτε καρφίτσα από τους ερωτευμένους που βρέθηκαν εκεί. Κι αν όλοι είχαν μπει στο κλίμα της βραδιάς, απολαμβάνοντας τον ερωτευμένο Sakis επί σκηνής, δύο άτομα από το πλήθος ήταν εκτός τόπου και κλίματος. Και μπέρδεψαν τη συναυλία με... ρινγκ.

Που λες αγαπημένε μου, την ώρα που ο Sakis τραγουδούσε τον έρωτα, ένας νεαρός παραξεγήθηκε με έναν οπερατέρ. Κουβέντα στην κουβέντα οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια κι άρχισαν τις ψιλές υπό τους ήχους του Ρουβά. «Σ’ έχω ερωτευτεί» τραγουδούσε το «είδωλο» στην πίστα, «Σ’ έχω άχτι» από κάτω τα δύο «κοκόρια». «Εμένα θες» έλεγε ο Sakis, «Πάρε κι αυτή άμα θες» τα «κοκόρια».

Το σκηνικό έπεσε στην αντίληψη του καλλιτέχνη, ο οποίος δεν έχασε την ψυχραιμία του συνεχίζοντας κανονικά το πρόγραμμα. Αλλά δεν μπορούσε να μη σχολιάσει την... αμέρικαν bar κατάσταση που επικρατούσε στο κοινό, λέγοντας: «Κάποιοι εδώ είναι στον... κόσμο τους». Το σκηνικό, δηλαδή, το ξύλο σταμάτησε όταν στο «Αρένα» έφτασαν δύο περιπολικά και τους μάζεψε.