Μαζί Λιάνης - Καράντη

12.02.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έναν μεγάλο έρωτα βιώνουν τους τελευταίους μήνες ο Γιώργος Λιάνης και η Κοραλία Καράντη, τον οποίο προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έναν μεγάλο έρωτα βιώνουν τους τελευταίους μήνες ο Γιώργος Λιάνης και η Κοραλία Καράντη, τον οποίο προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επειδή, όμως, "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο" η σχέση τους έγινε γνωστή και τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να μιλήσουν για δύο "μοναχικές" ψυχές, που έσμιξαν τις μοναξιές τους. Η γνωριμία τους έγινε το περασμένο καλοκαίρι στο φεστιβάλ των Πρεσπών, όπου η Καράντη μαζί με άλλους συναδέλφους της συμμετείχαν στις εκδηλώσεις.

Ωστόσο, όπως λέγεται, ο έρωτας ήρθε λίγο αργότερα, στην Αθήνα. Ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε πάει στην παράσταση που πρωταγωνιστεί η Καράντη, "Δείπνο με φίλους" και μετά το τέλος αυτής την επισκέφτηκε στα καμαρίνια. Εκεί, ένιωσαν τα πρώτα...σκιρτήματα και το πρώτο τους ραντεβού ήταν πλέον γεγονός. Για να μη στα πολυλογώ, η μία συνάντηση έφερε την άλλη και πολύ σύντομα οι δυο τους έγιναν ζευγάρι. Άνθρωποι χαμηλών τόνων γαρ, κράτησαν ως επτασφράγιστο μυστικό την σχέση τους. Να καταλάβεις, μόνο οι πολύ δικοί τους γνώριζαν γι αυτήν.

Η Καράντη αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, όπου ανεβάζουν εκεί την θεατρική παράσταση. Η προσωρινή αυτή μετακόμιση, διόλου δεν πτόησε το ερωτευμένο ζεύγος, το οποίο φρόντισε να κάνει την απόσταση Αθήνα - Θεσσαλονίκη και τούμπαλιν, Παγκράτι - Κολιάτσου. Με την πρώτη ευκαιρία είτε ανεβαίνει ο Γιώργος Λιάνης, είτε κατεβαίνει η Κοραλία Καράντη, ενώ στις εξόδους τους προτιμούν να πηγαίνουν για φαγητό σε μέρη που γνωρίζουν πως δεν θα βρίσκεται εκεί ο φακός κάποιου παπαράτσι. Για τον λόγο αυτό, δεν υπάρχουν ακόμη κοινές φωτογραφίες τους. Απ' ότι ακούγεται και λέγεται, οι δυο τους είναι τόσο ταιριαστοί, που σκέφτονται πολύ σοβαρά να συγκατοικήσουν. Ίδωμεν!