Η ώρα της χολής!

11.02.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,"Δύο ξένοι" στο ίδιο κέντρο είναι ο Νότης Σφακιανάκης και ο Γιώργος Μαζωνάκης και περί τούτου δεν χωρεί αμφισβήτηση. Οι δύο άνδρες, όπως λένε οι κακές γλώσσες,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Δύο ξένοι" στο ίδιο κέντρο είναι ο Νότης Σφακιανάκης και ο Γιώργος Μαζωνάκης και περί τούτου δεν χωρεί αμφισβήτηση. Οι δύο άνδρες, όπως λένε οι κακές γλώσσες, δεν ανταλλάσσουν ούτε "καλησπέρα" μεταξύ τους και όλα αυτά εξαιτίας του Νότη. Εκεί, δηλαδή, που είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα πως δεν ταιριάζουν οι χαρακτήρες τους κι απλά να κάνουν υπομονή μέχρι να περάσει η χρονιά, ήρθε ο Σφακιανάκης με τα... καμώματα του να κάνει "μπουρλότο" την ήδη τεταμένη κατάσταση. Η άρνηση του να πει δυο κουβέντες για τον συνεργάτη του σε τηλεοπτική εκπομπή, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αποτέλεσμα; Τους ζητήθηκε να κάνουν κοινή φωτογράφηση για γνωστό περιοδικό και τελικά οι υπεύθυνοι αυτού έμειναν με την ιδέα στο χέρι. Πάντως, το σχήμα δεν πρόκειται να τιναχθεί στον αέρα, διότι ήδη έχουν φάει τον γάιδαρο και τους έχει μείνει η ουρά!

Σε φετίχ τείνει να εξελιχθεί η αγοραπωλησία για την Αντζελα Δημητρίου. Η αοιδός τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στα ακίνητα και κατά το "νύφη χωρίς σπίτι, γαμπρός χωρίς βρακί" φρόντισε να φτιάξει την προίκα της. Στην πολυκατοικία, λοιπόν, που μένει στην Ηλιούπολη αγόρασε όλα τα οροφοδιαμερίσματα, πλην ενός, επειδή ο ιδιοκτήτης του τυγχάνει άνθρωπος δύσκολος στα παζάρια. Τώρα που βαρέθηκε την περιοχή και θέλει να βλέπει το μάτι της μπόλικη θάλασσα, αποφάσισε να πουλήσει την πολυκατοικία και να αγοράσει σπίτι με θέα (όχι τον Ατλαντικό όπως είπε η ίδια) αλλά με τον Σαρωνικό. Από το ολότελα "Λαίδη" μου, καλή και η Παναγιώτενα!

Τέλος, διχόνοια στο ζευγάρι Λίνα Σακά - Γιώργος Χρανιώτης, πήγε να σπείρει άθελα της η Δήμητρα Ματσούκα. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία είναι φίλη του νεαρού και συμφοιτήτρια του στην δραματική Σχολή που πήγαιναν, είχε βγει μαζί του τις προάλλες, με αποτέλεσμα η Λίνα να γίνει έξω φρενών. Ο λόγος του ραντεβού ήταν εντελώς αθώος και είχε να κάνει με κάτι προσωπικά της Δήμητρας, η οποία ζήτησε την γνώμη του Χρανιώτη. Η Σακά, ζηλιάρα γυναίκα, όπως λέγεται ότι είναι, όταν πληροφορήθηκε για το "μυστικό" ραντεβού τα πήρε κρανίο και δικαιολογημένα - όπως αποδείχτηκε - αφού ο καλός της είχε ξεχάσει να την ενημερώσει σχετικά. Αμ, χρυσέ μου Γιώργο τα λένε κάτι τέτοια. Εξόν κι αν θέλεις να βγεις τσουρομαδημένος!