Χείλη για φίλημα!

11.02.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και με αφορμή την εορτή αυτή έγινε μία δημοσκόπηση με το ερώτημα "ποια χείλη θα θέλατε να φιλήσετε του Αγ. Βαλεντίνου".
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και με αφορμή την εορτή αυτή έγινε μία δημοσκόπηση με το ερώτημα "ποια χείλη θα θέλατε να φιλήσετε του Αγ. Βαλεντίνου". Ερώτημα τω όντι πρωτότυπο, που μόνο στην Αμερική θα μπορούσε να τεθεί και να έχει μάλιστα μεγάλη ανταπόκριση. Αυτού του είδους η έρευνα αφορούσε άνδρες και γυναίκες σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι εκτός των άλλων θα έχουν να περηφανεύονται, πως διαθέτουν...χείλη για φίλημα.

Μεγάλες νικήτριες στην "κατηγορία" αυτή αναδείχτηκαν η Χάλεϊ Μπέρι και η Τζούλια Ρόμπερτς, οι οποίες καταλαμβάνουν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα. Η αλήθεια είναι πως στην κορυφή θα περίμενε κανείς να συναντήσει την Αντζελίνα Τζολί με τα σαρκώδη χείλη της, όμως τι να πει κανείς για τα γούστα του άλλου, γι αυτό και η "Λάρα" περιορίζεται στην πέμπτη θέση. Στην τρίτη βρίσκουμε την Τζένιφερ Λοπέζ (μα όλα τα καλά του κόσμου σε αυτήν μαζεμένα;), ενώ τέταρτη είναι η συνονόματή της, Τζένιφερ Ανιστον. Την δεκάδα συμπληρώνουν οι: Σάντρα Μπούλοκ, Σαρλίζ Θερόν, Γκουίνεθ Πάλτροου, Γουινόνα Ράιντερ και Ρις Γουίδερσπουν.

Και πάμε στους άντρες τώρα, όπου τα αποτελέσματα συγκεντρώνουν ένα κάποιο ενδιαφέρον. Στην πρώτη θέση δεν έχουμε έκπληξη και βρίσκεται ποιος άλλος(;) ο Τζόρτζ Κλούνεϊ. Ακολουθούν ο Μπράντ Πιτ και ο Μπεν Άφλεκ. Μέχρι εδώ όλα καλά, διότι στη συνέχεια έχουμε κάποιες εκπλήξεις και προσωπικές ενστάσεις! Ας πούμε τέταρτος είναι ο Χάρισον Φόρντ, ενώ μια θέση στην δεκάδα έχει ο Σον Κόνερι. Η απορία εδώ είναι: όχι ποιες θέλουν να τους φιλήσουν του Αϊ Βαλεντίνου ανήμερα, αλλά...μα, τόσες πολλές θέλουν; Την δεκάδα συμπληρώνουν ο Μελ Γκίμπσον, ο Πιρς Μπρόσναν, ο Τομ Κρουζ και ο Γουίλ Σμιθ. Ονόματα, όπως ο Ράσελ Κρόου και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, απλά "βίωσαν" το...απόλυτο φτύσιμο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ