Χατζηβασιλείου: τι δήλωσε για τις πλαστικές και την ηλικία της

11.02.2011
Αγαπημένε Σωτήρη, Μεγάλη τύχη μπορείς να πεις πως έχει η Βίκυ Χατζηβασιλείου από πολλές απόψεις. Και εξηγούμαι: η παρουσιάστρια του Πακέτου βρέθηκε εψές το βράδυ καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου και πιο κλειστή κι από στρείδι αποδείχτηκε στις απαντήσεις της.

Αγαπημένε Σωτήρη,

Μεγάλη τύχη μπορείς να πεις πως έχει η Βίκυ Χατζηβασιλείου από πολλές απόψεις. Και εξηγούμαι: η παρουσιάστρια του Πακέτου βρέθηκε εψές το βράδυ καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου και πιο κλειστή κι από στρείδι αποδείχτηκε στις απαντήσεις της.

Μάταια ο παρουσιαστής θέλησε να την κάνει να του αποκαλύψει την ηλικία της. Αφορμή υπήρξαν τα γενέθλια της διάσημης παρουσιάστριας και ο Κωστόπουλος βρήκε ευκαιρία και έφερε ολόκληρη τούρτα στο τραπέζι με ασορτί κεράκια σε όλα τα σχέδια και αριθμούς. Τότε ήταν που προκάλεσε τη Βίκυ να βάλει πάνω στο κέικ γενεθλίων τον ακριβή αριθμό των κεριών που σβήνει, όσο η μπάντα της εκπομπής έπαιζε ρυθμικά το "Happy Birthday"!

Έλα όμως που η Βίκυ είναι πολύ τυχερή και δεν την πάτησε σαν την Μενεγάκη που ούσα συμμαθήτρια από το δημοτικό με το Γιώργο Λιάγκα, θέλει να κρύβει κανά χρονάκι και δεν μπορεί, αφού όλο και κάποια σχολική φωτογραφία ξεφυτρώνει ή όλο και του ξεφεύγει του μέλλοντα μπαμπά και παρουσιαστή και μαρτυράει τα χρόνια του.

Η Χατζηβασιλείου όμως, τέτοια προβλήματα δεν έχει. Τώρα θα πεις, έτσι χωρίς κεράκια την άφησε την τούρτα; Όχι βρε, η Βίκυ πρώτα τοποθέτησε τον αριθμό 70 "Αισθάνομαι σέξι και δεν το κρύβω. Σημασία δεν έχει πόσα χρόνια μετράς αλλά πόσα χρόνια φορτώνεις στη πλάτη σου. Ας λένε τώρα ότι έχω κάνει 1000 πλαστικές".

Έλα όμως που ο παρουσιαστής επέμεινε και δεν άφησε το θέμα με τα κεράκια να περάσει έτσι! Εμ κι εκεί η Χατζηβασιλείου δεν κατάλαβε από πιέσεις και συνέχισε να μιλά για το πόσο νέα νιώθει και πόση ενέργεια έχει. Μετά κότσαρε και το μαγικό αριθμό 34 πάνω στην τούρτα αλλά φρόντισε να μας ενημερώσει πως τα παιδιά της είναι 16 και 18 ετών αντίστοιχα.

Ε τι να κάνει κι ο Κωστόπουλος, παρέδωσε τα όπλα για τις ηλικίες και το πήγε σε άλλη πονηράδα. Ο παρουσιαστής πρώτα εκθείασε τα κάλλη της Βίκυς κι αφού η ίδια τον ενημέρωσε πως δεν έχει κάνει ποτέ βάρη και το σμιλεμένο της σώμα είναι αποκλειστικά και μόνο αποτέλεσμα καλών γονιδίων, ο Κωστόπουλος που είναι και εκδότης σκέφτηκε επιχειρηματικά:

"Τόσο ωραίο σώμα, γιατί δεν μας αφήνεις να κάνουμε και μια πιο ιδιαίτερη φωτογράφιση που στο λέμε και δεν θες" αλλά η Βίκυ ανένδοτη κι εκεί:

"Δεν θα κάνω μία γυμνή φωτογράφηση. Σε τι θα με βοηθήσει; Δεν έχω κάποιο λόγο να εκτεθώ παραπάνω"!

Τέλος, θα σου πω αγαπημένε Σωτήρη, πως εκτός από την τύχη με τα καλά γονίδια, η Χατζηβασιλείου ήταν άτυχη μόνο το καλοκαιράκι, που στη διάρκεια ενός αγώνα beach βόλευ (το άθλημα αυτό αποτελεί εμμονή της παρουσιάστριας όπως αποκάλυψε χθες βράδυ) έφαγε μια αγκωνιά από άντρα συναθλητή της και η μελανιά σου λέει την συντρόφευε μέχρι και πριν ένα μήνα!

Η Κατίνα σου!