Το "ναρκωτικό" και οι εραστές της Κάρλα!

12.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένας μήνας και κάτι έμεινε μέχρι την κυκλοφορία του νέου cd της Κάρλα Μπρούνι και δεν φαντάζεσαι πόση αγωνία έχω. Περιττό, δε, να σου πω ότι θα τρέξω αμέσως στο δισκοπωλείο να αγοράσω το cd.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένας μήνας και κάτι έμεινε μέχρι την κυκλοφορία του νέου cd της Κάρλα Μπρούνι και δεν φαντάζεσαι πόση αγωνία έχω. Περιττό, δε, να σου πω ότι θα τρέξω αμέσως στο δισκοπωλείο να αγοράσω το cd. Εγώ και όλος ο κόσμος, διότι τέτοια δουλειά σπάνια κυκλοφορεί. Από που να την πιάσεις και που να την αφήσεις.

Το καλύτερο, όμως, είναι ο στίχος των τραγουδιών. Να τα ακούει ο Φοίβος και να πετάει τους πλατινένιους δίσκους. Η νέα δουλειά της Πρώτης κυρίας της Γαλλίας είναι αυτοβιογραφική και η ίδια έχει εμπνευστεί από παλιότερες σχέσεις της (Μικ Τζάγκερ, Ερικ Κλάπτον, Κέβιν Κόστνερ κτλ κτλ), αλλά και από τον έρωτα της με τον Νικολά Σαρκοζί.

Μάλιστα, σε ένα τραγούδι λέει χαρακτηριστικά η Κάρλα «Είμαι ένα παιδί. Παρά τα 40 μου χρόνια. Παρά τους 30 εραστές μου. Είμαι παιδί». Γουάου. Δεν πιστεύω να σοκαρίστηκες με τον αριθμό. Σιγά τους πολλούς. Η Σαμάνθα στο Sex and the city έχει πάει με περισσότερους και στο τέλος δεν παντρεύτηκε κοτζάμ Πρόεδρο της Γαλλίας. Όπως καταλαβαίνεις, το cd αυτό, που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου, αναμένεται να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και οι Γάλλοι είχαν που είχαν την Μπρούνι στην μπούκα, τώρα φαντάζεσαι τι έχει να γίνει.

Και να ήταν μόνο το τραγούδι που μιλάει για τους εραστές της; Υπάρχει άλλο ένα «Το ναρκωτικό μου», το οποίο η Κάρλα ναι μεν αφιερώνει στον σύζυγό της, αλλά λέει σε αυτό: «Είσαι το ναρκωτικό μου. Πιο θανατηφόρο από την Αφγανική ηρωίνη. Πιο επικίνδυνο από την Κολομβιανή άσπρη σκόνη»! Γκντουπ. Εδώ να δεις τι έχει να γίνει. Καλά, δε μιλάω για το στίχο αυτό. Να ακούει το τραγούδι η Στέλλα Μπεζεντάκου και να τρώει τα extensions της που δεν το είπε πρώτη.