H ενηλικίωση της Αθηνάς!

29.01.2003
Η μεγάλη ώρα για την Αθηνά Ωνάση έφθασε! Σήμερα, ημέρα Τετάρτη, 29 του Γενάρη, η "χρυσή" κληρονόμος των Ωνάσηδων γίνεται κι επίσημα η ιδιοκτήτρια μίας αμύθητης περιουσίας, ύψους 800 εκατομμυρίων δολαρίων.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

η μεγάλη ώρα για την Αθηνά Ωνάση έφθασε! Σήμερα, ημέρα Τετάρτη, 29 του Γενάρη, η "χρυσή" κληρονόμος των Ωνάσηδων γίνεται κι επίσημα η ιδιοκτήτρια μίας αμύθητης περιουσίας, ύψους 800 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα γενέθλια της Αθηνάς είναι το κοσμικό γεγονός της νέας χρονιάς με τον ξένο Τύπο να αφιερώνει σελίδες ολόκληρες στα της κληρονομιάς, διότι πως να το κάνουμε...είναι πολλά τα λεφτά Αρη!

Και μια τέτοια είδηση λογικό κι επόμενο είναι να απασχολήσει κόσμο. Τα σενάρια που ακούγονται πολλά, με ένα από αυτά να παίζει περισσότερο και να είναι το επικρατέστερο. Σύμφωνα με αυτό, λοιπόν, η Αθηνά θα δώσει εντολή στην ελβετική εταιρεία, που είναι διορισμένη από το δημόσιο, να συνεχίσει να διαχειρίζεται την περιουσία, μέχρις ότου η νεαρά Ωνάση συμπληρώσει το 21 έτος της ηλικίας της. Τότε, μάλιστα θα κληρονομήσει και την περιουσία του παππού της, Αριστοτέλη αφού ως γνωστόν σήμερα παραλαμβάνει την περιουσία της μητέρας της.

Οι Ρουσέλ, πάντως, επειδή το γεγονός πήρε τεράστια έκταση, αποφάσισαν να γιορτάσουν τα γενέθλια της Αθηνάς σε στενό οικογενειακό κύκλο, χωρίς φλας, φρου φρου και αρώματα. Στην οικογενειακή γιορτή θα είναι συγκεντρωμένο μόνο του Ρουσελέικο, ενώ ο αγαπημένος της Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο ή Ντόντα για συγγενείς και φίλους δεν θα παραβρεθεί καθώς αυτές τις μέρες είναι στην Βραζιλία.
Στις Βρυξέλλες θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες, οπότε και θα γιορτάσουν τα δυο τους την μέρα που η Αθηνά και με το νόμο γίνεται γυναίκα!