Στο τμήμα Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης!

21.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Είναι το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι αυτή τη στιγμή και οι παπαράτσι κάνουν κρα για μία φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκε

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Είναι το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι αυτή τη στιγμή και οι παπαράτσι κάνουν κρα για μία φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκε ένας παπαράτσι, ο οποίος κρύφτηκε έξω από το σπίτι του αοιδού στην Γλυφάδα, στο οποίο μένει με την Ζέτα τον τελευταίο καιρό.

Ήταν, που λες, βράδυ Πέμπτης όταν το ζευγάρι βγήκε από την ερωτική του «φωλιά» για μία βόλτα. Ο παπαράτσι με το που τους είδε, πετάχτηκε από κάτι θάμνους και τσαφ τσαφ άρχισε να τους φωτογραφίζει. Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης του ζήτησαν να σταματήσει, αλλά εκείνος σιγά μην τους άκουγε, αφού μπροστά του είχε «λαβράκι», ενώ ήξερε ότι οι φωτογραφίες τους θα είχαν μεγάλο ενδιαφέρον. Έλα, όμως, που το ζευγάρι τα «πήρε» στο κρανίο και σύμφωνα με το Star, άρχισαν να φωνάζουν στον παπαράτσι, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει, ενώ από τις φωνές τους πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια οι γείτονες.

Μάλιστα, κάποιος από αυτούς κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο έφτασε αμέσως ένα περιπολικό, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κάποιοι λένε ότι το ζευγάρι πήγε στο τμήμα, αλλά τελικά δεν κατέθεσαν μήνυση,. Ούτε ζήτησαν το φιλμ της μηχανής, αφού γενικά δεν ήθελαν να δώσουν έκταση στο θέμα. Έτσι, τώρα αγαπημένε μου, περιμένουμε με μεγάλη αγωνία αν οι επίμαχες φωτογραφίες δουν το φως της δημοσιότητας.