Δεν κρύβουν τον έρωτα τους Αθηνά - Αλβάρο

09.01.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, ως γνωστών, τον τελευταίο καιρό έχει βουίξει ο τόπος σχετικά με τον έρωτα της Αθηνάς Ωνάση για τον βραζιλιάνο Αλβαρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο, όπου τα δημοσιεύματα
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ως γνωστών, τον τελευταίο καιρό έχει βουίξει ο τόπος σχετικά με τον έρωτα της Αθηνάς Ωνάση για τον βραζιλιάνο Αλβαρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο, όπου τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου πέφτουν βροχή. Αποκλειστικά, δηλώσεις επί δηλώσεων, φωτογραφίες και άλλα πολλά ήρθαν κι έφεραν το ζευγάρι στο απροχώρητο, με αποτέλεσμα ο αγαπημένος της "χρυσής κληρονόμου" να πάρει την απόφαση να βγει και να μιλήσει για όλα. Και τι είπε; Σε δηλώσεις του στην βρετανική εφημερίδα Sun τόνισε επί λέξει πως οπουδήποτε πηγαίνει αυτός, πηγαίνει και η Αθηνά. Πράγμα που σημαίνει πως οι δύο τους ζουν ένα μεγάλο έρωτα και είναι τόσο μεγάλος που κυκλοφορούν σαν τα σιαμαία. Ο ίδιος, μάλιστα, παραδέχεται τον έρωτα τους, ενώ δηλώνει πως ποτέ δεν προσπάθησαν να τον κρύψουν.

Και γιατί άλλωστε να το κάνουν τα παιδιά, αφού ο πατέρας της "νύφης" - στην προκειμένη περίπτωση ο Τιερί Ρουσέλ - βλέπει με καλό μάτι την σχέση της κόρης του. Βλέπεις, ο Αλβάρο δεν είναι ο οιοσδήποτε 30χρονος ιππέας. Εκτός του ότι είναι χρυσός Ολυμπιονίκης και διάσημος αθλητής στην χώρα του, είναι και γόνος αριστοκρατικής οικογενείας στην Βραζιλία. Ο αρχηγός της φαμίλιας των Νέτο, ο Ρικάρντο έχει στην ιδιοκτησία του πολλά άλογα, ενώ είναι κι ένας από τους πιο επιφανείς επιχειρηματίες στην χώρα τους. Το χρήμα, όπως καταλαβαίνεις, έρεε άφθονο και το γεγονός αυτό είναι που καθησυχάζει τον Ρουσέλ. Σου λέει ο άνθρωπος: ο λαμπρός και σεμνός τούτος νέος, που το χρήμα ποτέ δεν του έλειψε, πλησίασε την κόρη μου με αγνές προθέσεις και ουχί με σκοπό την περιούσια της. Γιατί έχε κατά νου, πως αυτό ακριβώς ήταν το άγχος του πατέρα Ρουσέλ: να μην πέσει από δίπλα στην Αθηνά κάνας καπάτσος playboy (και ο τόπος βρωμάει από δαύτους) και πάει το κοριτσάκι του.

Το ζευγάρι, ως γνωστών, τον περισσότερο καιρό τον περνάει στους στάβλους του διεθνούς φήμης ιππέα, Νέλσον Πέσο ο οποίος είναι προπονητής των δύο νέων. Πριν λίγο καιρό, πήγαν μαζί στο Σεν Μόριτς της Ελβετίας, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν και στην Ελλάδα.