Παντρεύεται ο Ράσελ Κρόου!

16.12.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, και οι τελευταίες ελπίδες, που είχαν όσες σταρ καλόβλεπαν την προοπτική να κάνουν "κάτι" στο μέλλον με τον Ράσελ Κρόου, χάθηκαν την μέρα που αυτός ανακοίνωσε επίσημα ότι αρραβωνιάστηκε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Και οι τελευταίες ελπίδες, που είχαν όσες σταρ καλόβλεπαν την προοπτική να κάνουν "κάτι" στο μέλλον με τον Ράσελ Κρόου, χάθηκαν την μέρα που αυτός ανακοίνωσε επίσημα ότι αρραβωνιάστηκε. Η είδηση τους έπεσε σαν κεραμίδα στο κεφάλι, διότι ποτέ δεν πίστευαν πως μία άσημη Αυστραλή ονόματι Ντανιέλ Σπένσερ θα κατάφερνε να "τυλίξει" τον σκληροτράχηλο ηθοποιό. Η είδηση του αρραβώνα έγινε γνωστή πριν λίγες μέρες, δια του εκπροσώπου του Ράσελ, ο οποίος περιχαρής και υπερήφανος για το κατόρθωμα του "αφεντικού" του ανακοίνωσε πως το ζευγάρι "αρραβωνιάστηκε με όλες τις επισημότητες που προβλέπονται σε ένα τέτοιο γεγονός".

Και ποιες είναι αυτές; Ένα πανάκριβο διαμαντένιο δαχτυλίδι, ένα ρομαντικό δείπνο στο ακριβότερο εστιατόριο (του Σίδνεϊ στην προκειμένη περίπτωση), η απαραίτητη ερώτηση "Θα με παντρευτείς;" κι όλα αυτά παρουσία των δύο οικογενειών. Όλες τις λεπτομέρειες του αρραβώνα τις ρύθμισε ο ίδιος ο Κρόου, ο οποίος φρόντισε να είναι έκπληξη για την καλή του. Όσο εκείνος διάλεγε το δαχτυλίδι και κανόνιζε το δείπνο με την ευτυχισμένη οικογένεια, εκείνη "αγρόν ηγόραζε", αλλά χαλάλι στο κορίτσι, διότι κατάφερε όσα δεν κατάφεραν άλλες διασημότερες από αυτήν.

Τη σημαντική βραδιά, ο Ράσελ πρότεινε στην καλή του να βάλει τα καλά της για να δειπνήσουν στο ακριβότερο εστιατόριο του Σίδνεϊ. Την ώρα, δε, που έτρωγαν άρχισαν να καταφθάνουν ένα ένα τα μέλη της οικογενείας τους και πριν η Ντανιέλ αναρωτηθεί "Τι έγινε βρε παιδιά; Γιατί τέτοιο συφερτό;" ο Κρόου έσκασε την ερώτηση: "Θα με παντρευτείς;" της είπε και σιγά εκείνη μην έλεγε όχι. Ημερομηνία γάμου, πάντως, δεν όρισαν αλλά δεν αποκλείεται ο γάμος να γίνει την ερχόμενη άνοιξη. Τότε που ανθίζουν τα κλαδιά και η γης βγάζει χορτάρι!