Ειρήνη - Ελένη οι δύο μονομάχοι

16.12.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, "Της τρελής το πανηγύρι" συνεχίζεται στην Φάρμα και μάλιστα τις μέρες αυτές βρίσκεται στην κορύφωση του. Οι δύο πάλαι ποτέ φιλενάδες, Ειρήνη και Ελένη
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Της τρελής το πανηγύρι" συνεχίζεται στην Φάρμα και μάλιστα τις μέρες αυτές βρίσκεται στην κορύφωση του. Οι δύο πάλαι ποτέ φιλενάδες, Ειρήνη και Ελένη είναι οι δύο νέες gladiators και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως έγινε αυτό. Η Ειρήνη, η οποία είναι η πρώτη μονομάχος, ζήτησε από την αρχηγό Ρούλα να της κάνει μία μικρή εξυπηρέτηση και να επιλέξει αυτήν, επειδή θέλει να μονομαχήσει με ένα συγκεκριμένο άτομο. Όπως αποδείχθηκε, αυτό ήταν η Ελένη και ο λόγος παραμένει ακόμη ανεξήγητος.

Αν και με το λίγο μυαλό που διαθέτω και την μύτη "λαγωνικό" που έχω, μπορώ να υποψιαστώ πως πίσω από...τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης. Τι έμαθε η Ειρήνη κι έγινε έξω φρενών με την Ελένη; Λες οι ψύλλοι που κάποτε είχαν μπει στα αυτιά της ότι η "πολυεθνικού" καλόβλεπε τον "παλλίκαρο" της Φάρμας, να επιβεβαιώθηκαν τώρα; Και καλά, μετά από τόσον καιρό και τέτοιο κολλητηλίκι τώρα το πήρε πρέφα; Μήπως κάποια ( λέγε με και Πέτρα) της σφύριξε τίποτε στο αυτί; Ως φαίνεται θα μείνουμε με την απορία, διότι η Ειρήνη προτίθεται να μιλήσει όταν βγει από το παιγνίδι. Μακάρι να γίνει σύντομα καθότι δεν την βαστάω τέτοια αγωνία.

Η Ελένη, πάντως, το πήρε πολύ ψύχραιμα το θέμα (με τέτοια κεραμίδα που της ήρθε στο κεφάλι, μια χαρά αντέδρασε) κατηγορώντας άλλα πρόσωπα (λέγε με και Πέτρα) για την απόφαση της πάλαι ποτέ κολλητής της. Αυτή που το έφερε βαρέως κι ένιωσε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της και τον κόσμο γύρω της να γκρεμίζεται, ήταν η Αννα. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι οι δυο φίλες θα δώσουν μάχη με το κούτσουρο ( για κορμό το βλέπω να πηγαίνει η μονομαχία) και μία εκ των δύο θα φύγει από το παιγνίδι. Τι να κάνεις, βρε Αννουλα είναι να μην το πάρεις αλλιώς. Άπαξ και το πάρεις, τότε "άστα βράστα Πολυχρόνη που δεν γίναμε ευζώνοι"!