ΚαραμεροΧαριτάτοι: Στροφή 180 ή "τούμπα, τούμπα ρα ρα";

14.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο σοφός λαός το λέει: «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες». Φαίνεται, όμως, ότι το infotainment δίδυμο ΚαραμεροΧαριτάτοι δεν προτιμά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο σοφός λαός το λέει: «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες». Φαίνεται, όμως, ότι το infotainment δίδυμο ΚαραμεροΧαριτάτοι δεν προτιμά τις μεγάλες μπουκιές, αλλά τις μεγάλες κουβέντες, που ειδικά φέτος ήταν πολλές. Αλλά μάλλον τους έκατσαν βαριές, διότι τώρα τις παίρνουν πίσω με τις πράξεις τους. Θυμάσαι τις βαρύγδουπες δηλώσεις τους ότι αυτοί δεν θα πρόβαλαν την προσωπική τους ζωή για χάρη της τηλεθέασης και ότι αυτά είναι για τους «απέναντι»; Θυμάσαι που ο παντρεμένος Γιώργος Καραμέρος έλεγε ότι δεν θα βγάλει την οικογένεια του στη δημοσιότητα;

Ε από όλα όσα είπαν μην κρατάς τίποτε, διότι και οι ίδιοι δεν τα κράτησαν. Το έχουμε πει, η AGB είναι άτιμο πράγμα και το... infotainment δίδυμο «υπέκυψε» σε αυτήν. Έτσι, ο Καραμέρος εκεί που έλεγε ότι δεν θα έβγαζε ποτέ τη φαμίλια του, πήρε γυναίκα και παιδιά και φωτογραφήθηκε για λογαριασμό περιοδικού. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πήρε το περιοδικό και το ανέλυσαν την επομένη στο «10 με 1 Μαζί». Η βαρύγδουπη δήλωση ότι αυτά είναι για τους «απέναντι», είναι... last year.

Ο Σπύρος Χαριτάτος φαμίλια δεν έχει (ακόμη), αλλά βρήκε κι αυτός τον τρόπο να κάνει το... tainment πλασάρισμα της αφεντιάς του. Σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό αποκάλυψε ότι έχει κονέ με Τουρκάλα. Σε ερώτηση «Πως λένε την κοπέλα σου» εκείνος απάντησε «Γκιουνάι». Έβγαλε που λες το περιοδικό τίτλο από την ερώτηση αυτή, αλλά του Χαριτατου δεν του άρεσε. Έτσι, την επόμενη ώρα με το περιοδικό ανά χείρας και τα κορίτσια του πάνελ του, ανέλυσαν γι αρκετή ώρα τη συνέντευξη, με τον Σπύρο να κάνει τις απαραίτητες διευκρινήσεις για τη γνωριμία.

Σιγά μην τα έλεγε όλα στο περιοδικό. Κράτησε κάτι και για την Infotainment εκπομπή του. Και για την AGB, που η αλήθεια «τσίμπησε» και το διάστημα εκείνο είχε υψηλή τηλεθέαση. Κατά τα άλλα, αυτοί δεν μιλούν για τα προσωπικά τους και τα ερωτικά τους. Μόνο την Σάντυ Κουτσοσταμάτη δεν φώναξαν για να αναλύσει τα... σύνορα της αγάπης που γνωρίζει από το περασμένο καλοκαίρι ο Χαριτάτος.