Μενεγάκη - Μπαρμπαριγου: Συναντήθηκαν μετά από 2 χρόνια!

14.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φέτος, η Ελένη Μενεγάκη έχει φέρει στην εκπομπή της κυρίες που στο παρελθόν δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις. Από την Κατερίνα Ζαρίφη ίσα με την
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φέτος, η Ελένη Μενεγάκη έχει φέρει στην εκπομπή της κυρίες που στο παρελθόν δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις. Από την Κατερίνα Ζαρίφη ίσα με την Ελεονώρα Μελέτη. Η μόνη που δεν πέρασε από τον κόκκινο καναπέ της συμφιλίωσης ήτο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, αν και μετά την... επική της έξοδο από τους ΚαραμεροΧαριτάτους, η Ελένη για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, εκφράστηκε με κολακευτικά σχόλια για την πάλαι ποτέ μαγείρισσά της.

Αλλά, φευ, για το τηλεοπτικό κοινό που ο οργανισμός τους συνήθισε τις εβδομαδιαίες συμφιλιώσεις της Ελένης, η Αργυρώ ουδέποτε πέρασε από τον «Καφέ» της. Ωστόσο, συνάντηση μεταξύ των δύο γυναικών έπαιξε, αλλά μακριά από τα πλατό. Μενεγάκη και Μπαρμπαρίγου συναντήθηκαν σε εστιατόριο του Ψυχικού εντελώς τυχαία. Η «εθνική» μας μαγείρισσα καθόταν με την παρέα της, όταν λίγο αργότερα κατέφθασε και η Ελένη με τον Ματέο Παντζόπουλο και την παρέα τους.

Εντελώς τυχαία, την έβαλαν να καθίσει δίπλα στο τραπέζι της Αργυρούς και μόλις η παρουσιάστρια την είδε, έτρεξε να την χαιρετίσει με ένα χαμόγελο ναααα. Η Αργυρώ την αγκάλιασε εγκάρδια κι αφού ασπάστηκε η μία την άλλη, ήρθε η ώρα να της συστήσει τον Ματέο. Εκείνος έδειξε ενθουσιασμένος για τη γνωριμία, η παρέα είχε μία ολιγόλεπτη κουβέντα και ο καθένας επέστρεψε στο πόστο του. Αν θα επιστρέψει και η Αργυρώ στο παλιό της πόστο ως καλεσμένη, θα δείξει.