"Next time... πελαργέ"!

15.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάνε πέτρα την καρδιά σου κι άκου τα στενάχωρα μαντάτα: η Βικτόρια Μπέκαμ δεν είναι έγκυος! Οι φήμες ότι η Posh περιμένει το τέταρτο παιδί της και μάλιστα θα είναι κόρη, αποδείχτηκαν φήμες και μόνο τέτοιες.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάνε πέτρα την καρδιά σου κι άκου τα στενάχωρα μαντάτα: η Βικτόρια Μπέκαμ δεν είναι έγκυος! Οι φήμες ότι η Posh περιμένει το τέταρτο παιδί της και μάλιστα θα είναι κόρη, αποδείχτηκαν φήμες και μόνο τέτοιες. Κρίμα για τον Ντέιβιντ, ο οποίος ήθελε πολύ ακόμη ένα παιδί και δη μια κόρη!

Η Βικτόρια, πάντως, δεν φαίνεται να συμμερίζεται τη λαχτάρα του συζύγου και σε πρόσφατη συνέντευξη δήλωσε ότι δεν είναι έγκυος και δεν σκοπεύει να μείνει στο άμεσο μέλλον. Άσε, που έχει μία τέλεια οικογένεια με τρεις υπέροχους γιους και δε βλέπει το λόγο να τη μεγαλώσει κι άλλο. Άμα κάτσει, έκατσε. Μήπως, όσα δε φθάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια; Δεν ξέρω.

Το σίγουρο είναι, ότι ο Μπέκαμ θέλει πολύ να γίνει πατέρας ξανά κι αυτή τη διαφωνία, ας τη λύσουν μόνοι τους. Η Posh μίλησε και για τη ζωή της στο Λος Άντζελες, λέγοντας ότι δεν θέλει να γίνει ηθοποιός, γιατί είναι κακή στην υποκριτική και παρόλο που της έχουν κάνει πολλές προτάσεις, αυτή έχει αρνηθεί. Πες το μας κι αυτό. Επίσης, δήλωσε ότι κάνει παρέα με τον Τομ Κρουζ επειδή είναι φίλοι και ταιριάζουν και ουχί για να την κάνει ηθοποιό. Κι αφήνει έτσι ανεκμετάλλευτο τον... «μεγάλο της υποκριτικής καθηγητή»;