Πρεζεράκου: Γιατί "κλειδώθηκε" στο δωμάτιο με τον συνοδό της;

10.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κοίταξε, Αντζελίνα Τζολί δεν είναι, Ελένη Μενεγάκη δεν τη λες. Είναι, μεν, γνωστή και από πέρυσι διάσημη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι σταρ πρώτης γραμμής, που την κυνηγούν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κοίταξε, Αντζελίνα Τζολί δεν είναι, Ελένη Μενεγάκη δεν τη λες. Είναι, μεν, γνωστή και από πέρυσι διάσημη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι σταρ πρώτης γραμμής, που την κυνηγούν όλη μέρα οι κάμερες και δεν μπορεί να βρει την ησυχία της. Ο λόγος για την Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία πήγε για ένα τριήμερο στο χωριό Αθανάσιος Διάκος και για κακή της τύχη έπεσε πάνω σε δημοσιογράφους.

Αποτέλεσμα; Όπως αποκάλυψαν στην «Πρωινή Μελέτη», έμεινε κλειδωμένη στο δωμάτιο και τις τρεις μέρες παραμονής. Ρούπι δεν το κούνησε από αυτό, επειδή δεν ήθελε να πέσει πάνω στους δημοσιογράφους. Είναι να απορείς, αγαπημένε μου, γιατί τόσο άγχος και πανικός και γιατί αντί να χαρεί τις διακοπές της και να περάσει έμορφα στο χωριό, εκείνη έστησε την επιχείρηση... «Κωσταλέξι».

Να φταίει το γεγονός ότι στην απόδραση αυτή δεν ήτο μόνη, αλλά συνοδευόταν από έναν κύριο; Και δεν ήθελε να της τον δούνε; Να μην τον ματιάξουνε δηλαδή. Πάντως, όσο συμπαθής και να μου είναι η Πρεζεράκου, πάλι δεν καταλαβαίνω προς τι τόσο άγχος. Να ήταν η Μενεγάκη με τον Ματέο να το καταλάβω... Τέλος πάντων, ο συνοδός της Πρεζεράκου ήταν πράγματι θαρραλέος τύπος, αφού έκανε επικίνδυνες εξόδους για να φέρει στο δωμάτιο/κλουβί της κλειδωμένης Έρρικας είδη πρώτης ανάγκης.