Λιβιεράτος: "Δεν είμαστε λαμπερό ζευγάρι"!

10.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένας μήνας πέρασε από τον καβγά του Λάμπη Λιβιεράτου με την Εύη Αδάμ που τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα και ο γνωστός τραγουδιστής άνοιξε στην τηλεοπτική
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένας μήνας πέρασε από τον καβγά του Λάμπη Λιβιεράτου με την Εύη Αδάμ που τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα και ο γνωστός τραγουδιστής άνοιξε στην τηλεοπτική κάμερα την καρδιά του. Και τι είπε; Ότι με τη σύζυγο του βρίσκονται σε μία φάση, όπου προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους. «Δεν είμαστε το λαμπερό ζευγάρι στη διαφήμιση οδοντόκρεμας» είπε ο Λιβιεράτος και δε σου κρύβω αγαπημένε μου ότι χάρηκα αυτή την κουβέντα.

Γιατί Λιβιεράτος και Αδάμ δεν είναι το μόνο τέτοιο ζευγάρι στη showbiz. Μην τους βλέπεις όλους λες και είναι σε διαφήμιση φρέσκου γάλα ή οδοντόκρεμας. Ουδεμία σχέση. Τέλος πάντων, ο Λιβιεράτος δεν αναφέρθηκε ακριβώς στον πρόσφατο καβγά τους, παραδέχτηκε όμως ότι σε μία πολύχρονη σχέση υπάρχουν συγκρούσεις. Απλά, όταν αυτές πυκνώνουν, πρέπει να επικρατεί η λογική.

Και φαίνεται ότι το ζευγάρι προσπαθεί αν φέρει μία ισορροπία στη σχέση τους και να αφήσουν να πρυτανεύσει η λογική. Έτσι, την Πρωτοχρονιά την πέρασαν μαζί. Αυτές τις μέρες ο Λιβιεράτος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται στο πλευρό της Μαρινέλας. Πάντως, κάποιοι λένε ότι η επιστροφή του τραγουδιστή στην Αθήνα θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα, ενώ περιμένουμε (με αγωνία, η αλήθεια) να δούμε αν η Αδάμ θα πάει στον τελικό του Just the two of us. Βλέπεις, μετά τον καβγά αποφεύγει δηλώσεις και δημόσιες εμφανίσεις.