Η κουμπάρα έφερε νούμερα. Το δίδυμο έπιασε βάση!

04.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με το δεξί μπήκε ο νέος χρόνος για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία αποφάσισε τελικά να φέρει στον «Καφέ» την κουμπάρα της, Νατάσσα Θεοδωρίδου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με το δεξί μπήκε ο νέος χρόνος για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία αποφάσισε τελικά να φέρει στον «Καφέ» την κουμπάρα της, Νατάσσα Θεοδωρίδου. Οι δύο γυναίκες ουδέποτε είχαν τσακωθεί (όπως ακούστηκε), αλλά φαίνεται ότι η Ελένη προτίμησε να την φωνάξει ουχί στην πρεμιέρα της, αλλά με το νέο χρόνο, στη μετά διαζυγίου εποχή. Γιατί το λέω αυτό; Απλά, η Μενεγάκη είναι καλύτερα από ποτέ και πλέον μπορεί να πει το «τραγούδι των χωρισμένων» χωρίς κόμπιασμα και το φόβο της συγκίνησης.

Ποιο είναι το τραγούδι αυτό; Μα το famous «Κόκκινη γραμμή» που μετά το «τραγούδι του Τσάκα», το περίφημο «Τι σου κανα και πίνεις» αυτό της Θεοδωρίδου μας είχε σπάσει εξίσου τα νεύρα από τις τόσες φορές που το είχαμε ακούσει. Η Μενεγάκη, λοιπόν, τραγούδησε με την κουμπάρα της, τα υπονοούμενα έδωσαν και πήραν, το μονόπετρο στο δάχτυλο της έβγαλε μάτι, οπότε καταλαβαίνεις ότι με αυτά και με άλλα, ο «Καφές» πέρασε άνετα στη δεύτερη θέση της AGB. Στην πρώτη θέση παρέμειναν σταθερή αξία, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας με 23,3% τηλεθέαση.

Η Ελένη (από τις λίγες φορές φέτος) έκανε 16%. Όσο για τους ΚαραμεροΧαριτάτους; Φαίνεται ότι οι φήμες τον τελευταίων ημερών περί «κοψίματος» της εκπομπής, μπέρδεψε τον κόσμο και πίστεψε ότι στον ΑΝΤ1 ήδη τους «έκοψαν». Πώς αλλιώς να εξηγήσω αγαπημένε μου ότι το περσινό ισχυρό δίδυμο την πρώτη μέρα του χρόνου με το ζόρι έπιασε το 10%; Χειρότερα δεν θα μπορούσε να μπει η χρονιά για εκείνους, ειδικά τώρα που τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Μήπως αύριο ο Χαριτάτος να καθησυχάσει την 80χρονη φαν τους από την Κατερίνη ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα νούμερα; Γιατί μία τα τούρκικα σήριαλ σε επανάληψη, μία οι χαμηλές πτήσεις στην AGB, δεν είναι σε ηλικία η φαν τους για τέτοιες... συγκινήσεις!