Στιγμές τρόμου για Λιάγκα - Σκορδά!

05.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εφιαλτικές στιγμές έζησαν πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά κι ενώ είχαν επιστρέψει από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εφιαλτικές στιγμές έζησαν πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά κι ενώ είχαν επιστρέψει από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στο Κιλκίς. Το ζευγάρι επέστρεφε στο σπίτι του στα νότια Προάστια όταν αντίκρισε το πολυτελές τζιπ τους να είχε γίνει παρανάλωμα του πυρός. Το σοκ για τους δύο ήταν μεγάλο και σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν.

Στο σημείο έφτασε αμέσως η πυροσβεστική, αλλά δυστυχώς για εκείνους το τζιπ είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Λιάγκας και Σκορδά δεν ήθελαν να δημοσιοποιήσουν το περιστατικό, κυρίως λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της Φαίης, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποφύγουν τη δημοσιότητα που σίγουρα θα έπαιρνε.

Έτσι, το εμπιστεύτηκαν στους δικούς τους ανθρώπους. Ο Λιάγκας υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων, ενώ όπως είπε στους αστυνομικούς ουδέποτε έχει δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα ή εκβιασμούς. Το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής ερευνά την υπόθεση, ενώ κάτω από το αυτοκίνητο βρέθηκε ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό, το οποίο εξετάζεται.